Post Top Ad


DDB anunță suma necesară ca Dinamo să obțină licența

 

Fanii-acționari din DDB au anunțat suma necesară astfel încât Dinamo să primească licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.


Fanii lui Dinamo luptă din greu pentru salvarea lui Dinamo. Sub presiunea timpului, suporterii-acționari caută moduri prin care să strângă suma necesară astfel încât clubul alb-roșu să primească licența pentru sezonul următor din Liga 1.


Deși se anunțase că mai este nevoie de aproximativ 600.000 de euro astfel încât banii pentru licență să fie strânși, se pare că datoriile „câinilor roșii” sunt mai mari de atât. Într-un comunicat al Peluzei „Cătălin Hîldan”, se arată că „suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de euro. Cifră finală, furnizată de contabilitatea clubului astăzi!”.


Fanii lui Dinamo, încrezători în șansele de a strânge banii de licență

Fanii-acționari au oferit și o dată limită până la care trebuie să strângă suma respectivă. Aceasta este 26 martie 2021, astfel încât până pe 31 martie plățile să fie efectuate.


În ciuda faptului că suma necesară este una imensă, DDB are încredere că banii vor fi strânși. Pentru a susține acest lucru, dinamoviștii au oferit trei argumente:


„Suntem câini, suntem construiți dintr-un aluat aparte, suntem uniți și suficient de determinați în iubirea noastră încât nimic să nu ne poată opri din de avem de făcut. VOM SALVA DINAMO ȘI PUNCT!”

„Avem timp! DDB a identificat suficiente modalități prin care ne putem îndeplini targetul în aceste 36 de zile. Am anunțat primul pas al campaniei, vânzarea tricourilor merge bine, urmează să anunțăm și următorii pași”

„În acest moment, în programul DDB suntem înscriși 14.344 de membri, cifră exactă! Toți oamenii ăștia suntem câini până în măduva oaselor, câini care am răspuns prezent atunci când am înțeles că Dinamo are nevoie de noi. Vreun dubiu aici!?”

DDB continuă discuțiile cu toți cei care ne pot ajuta să coborâm suma finală încă un pic. În punctul în care suntem acum, suntem încrezători că vom găsi înțelegerea necesară pentru ca 863.000 € să coboare cu aproape 100.000! 


Mai departe, în conturile DDB-PCH mai avem ceva bani, din care, după ce vom asigura alte posibile cheltuieli urgente estimăm că vor mai rămâne fonduri pe care să le îndreptăm tot către licență. TOTUL pentru ca suma aceea să scadă!


- Facebook @ Peluza „Cătălin Hîldan” sursa: gsp.ro

Comentarii