Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






LPF și MTS s-au unit pentru redeschiderea stadioanelor din România!





Liga Profesionistă de Fotbal, prin vocea secretarului general Justin Ștefan, militează în această perioadă pentru redeschiderea stadioanelor.


La aproape un an după ce toate arenele din România au fost închise pentru public din cauza pandemiei de coronavirus, LPF anunță că are susținerea Ministerului Tineretului și Sportului pentru redeschiderea acestora.


LPF și MTS s-au unit pentru redeschiderea stadioanelor din România. De la cine se așteaptă acum aprobarea

Totuși, aprobarea trebuie să vină de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) și Ministerul Sănătății, iar secretarul general al Ligii anunță că a trimis deja solicitări oficiale în acest sens.


"Ne-am întâlnit astăzi cu ministrul Eduard Novak. Ne-a asigurat că avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor.


Urmează să avem discuţii cu domnii Arafat şi Voiculescu în perioada imediat următoare, sens în care vom trimite solicitări oficiale către IGSU şi Ministerul Sănătăţii.


Le vom demonstra acestor domni că regulile propuse de noi asigura protejarea sănătăţii oamenilor şi, împreună cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, în caz contrar urmând a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor", a scris Justin Ștefan, pe Facebook.


Oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că fanii sunt discriminați de autoritățile statului, având în vedere că spectacolele, cinematografele și restaurantele sunt deschise.


"Le vom cere să înceteze imediat orice formă de discriminare în raport cu fanii din fotbalul românesc şi să asigure un tratament egal al sportului în raport cu alte activităţi de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc.


Este inacceptabil ca industria sportului să fie tratată diferit în raport cu alte industrii. Familia sportului românesc s-a trezit şi nu va permite nimănui că sportul şi fanii săi să nu fie respectaţi", a mai spus Ștefan.


sursa: digisport.ro

Comentarii