Post Top Ad


LPF și MTS s-au unit pentru redeschiderea stadioanelor din România!

Liga Profesionistă de Fotbal, prin vocea secretarului general Justin Ștefan, militează în această perioadă pentru redeschiderea stadioanelor.


La aproape un an după ce toate arenele din România au fost închise pentru public din cauza pandemiei de coronavirus, LPF anunță că are susținerea Ministerului Tineretului și Sportului pentru redeschiderea acestora.


LPF și MTS s-au unit pentru redeschiderea stadioanelor din România. De la cine se așteaptă acum aprobarea

Totuși, aprobarea trebuie să vină de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) și Ministerul Sănătății, iar secretarul general al Ligii anunță că a trimis deja solicitări oficiale în acest sens.


"Ne-am întâlnit astăzi cu ministrul Eduard Novak. Ne-a asigurat că avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor.


Urmează să avem discuţii cu domnii Arafat şi Voiculescu în perioada imediat următoare, sens în care vom trimite solicitări oficiale către IGSU şi Ministerul Sănătăţii.


Le vom demonstra acestor domni că regulile propuse de noi asigura protejarea sănătăţii oamenilor şi, împreună cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, în caz contrar urmând a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor", a scris Justin Ștefan, pe Facebook.


Oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că fanii sunt discriminați de autoritățile statului, având în vedere că spectacolele, cinematografele și restaurantele sunt deschise.


"Le vom cere să înceteze imediat orice formă de discriminare în raport cu fanii din fotbalul românesc şi să asigure un tratament egal al sportului în raport cu alte activităţi de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc.


Este inacceptabil ca industria sportului să fie tratată diferit în raport cu alte industrii. Familia sportului românesc s-a trezit şi nu va permite nimănui că sportul şi fanii săi să nu fie respectaţi", a mai spus Ștefan.


sursa: digisport.ro

Comentarii