Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anunțul zilei vine de la Dinamo: „Hiddink și Kluivert intră în DDB!”





 Proiectul DDB al fanilor lui Dinamo, prin care aceștia dau bani clubului, ar putea include în curând și două nume uriașe din fotbalul internațional: Guus Hiddink și Patrick Kluivert. Cel puțin asta susține Mario Nicolae, managerul „câinilor”. 


Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a dezvăluit că Gevaro Nepomuceno, adus în această iarnă la „câini” le-a vorbit antrenorului olandez Guus Hiddink, cu care lucrează la naționala statului Curacao, și lui Patrick Kluivert, manager la academia Barcelonei, despre proiectul fanilor lui Dinamo.



„Chiar Nepomuceno a discutat cu Guus Hiddink și în martie o să-şi facă cardul de membru. Da, da, Guus Hiddink. Este selecţionerul naționalei din Curacao, unde Nepomuceno este un jucător important.


În momentul în care a semnat cu Dinamo, Guus Hiddink l-a felicitat pe Nepomuceno și i-a spus «Este un club foarte mare. Este foarte bine că ai făcut acest pas». Şi chiar a discutat cu un membru DDB şi a zis că o să susţină acest proiect pentru că şi lui i se pare impresionant ceea ce se întâmplă.


Şi vă spun că inclusiv Patrick Kluivert o să fie unul dintre cei care va avea card. Și el este fost selecţioner al naţionalei Curacao şi este cel care l-a adus pe Nepomuceno în League One, în Anglia, la Oldham Athletic. Au o relaţie foarte bună. Şi chiar vorbeau ce înseamnă Dinamo şi ce înseamnă DDB”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.


Guus Hiddink (74 de ani) antrenează din naționala Curacao din septembrie 2020. Le-a mai pregătit pe PSV, Fenerbahce, Valencia, Real Madrid, Betis, Coreea de Sud, Australia, Rusia, Chelsea, Turcia, Anzhi și Olanda. Are în palmares un trofeu al Ligii Campionilor, cu PSV (1988), 6 titluri de campion în Olanda, 4 Cupe ale Olandei, o Supercupă a Olandei, o Cupă Intercontinentală și o Cupă a Angliei

Patrick Kluivert (44 de ani) a jucat de-a lungul carierei la Ajax, AC Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV și Lille. În prezent e manager la Academia Barcelonei, după ce a fost antrenor secund la naționala Olandei, selecționer al naționalei statului Curacao și director sportiv la PSG. Ca jucător, a câștigat Liga Campionilor cu Ajax, în 1995, titlul în Spania și 3 titluri în Olanda



sursa: gsp.ro

Comentarii