Post Top Ad


Anunțul zilei vine de la Dinamo: „Hiddink și Kluivert intră în DDB!”

 Proiectul DDB al fanilor lui Dinamo, prin care aceștia dau bani clubului, ar putea include în curând și două nume uriașe din fotbalul internațional: Guus Hiddink și Patrick Kluivert. Cel puțin asta susține Mario Nicolae, managerul „câinilor”. 


Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a dezvăluit că Gevaro Nepomuceno, adus în această iarnă la „câini” le-a vorbit antrenorului olandez Guus Hiddink, cu care lucrează la naționala statului Curacao, și lui Patrick Kluivert, manager la academia Barcelonei, despre proiectul fanilor lui Dinamo.„Chiar Nepomuceno a discutat cu Guus Hiddink și în martie o să-şi facă cardul de membru. Da, da, Guus Hiddink. Este selecţionerul naționalei din Curacao, unde Nepomuceno este un jucător important.


În momentul în care a semnat cu Dinamo, Guus Hiddink l-a felicitat pe Nepomuceno și i-a spus «Este un club foarte mare. Este foarte bine că ai făcut acest pas». Şi chiar a discutat cu un membru DDB şi a zis că o să susţină acest proiect pentru că şi lui i se pare impresionant ceea ce se întâmplă.


Şi vă spun că inclusiv Patrick Kluivert o să fie unul dintre cei care va avea card. Și el este fost selecţioner al naţionalei Curacao şi este cel care l-a adus pe Nepomuceno în League One, în Anglia, la Oldham Athletic. Au o relaţie foarte bună. Şi chiar vorbeau ce înseamnă Dinamo şi ce înseamnă DDB”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.


Guus Hiddink (74 de ani) antrenează din naționala Curacao din septembrie 2020. Le-a mai pregătit pe PSV, Fenerbahce, Valencia, Real Madrid, Betis, Coreea de Sud, Australia, Rusia, Chelsea, Turcia, Anzhi și Olanda. Are în palmares un trofeu al Ligii Campionilor, cu PSV (1988), 6 titluri de campion în Olanda, 4 Cupe ale Olandei, o Supercupă a Olandei, o Cupă Intercontinentală și o Cupă a Angliei

Patrick Kluivert (44 de ani) a jucat de-a lungul carierei la Ajax, AC Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV și Lille. În prezent e manager la Academia Barcelonei, după ce a fost antrenor secund la naționala Olandei, selecționer al naționalei statului Curacao și director sportiv la PSG. Ca jucător, a câștigat Liga Campionilor cu Ajax, în 1995, titlul în Spania și 3 titluri în Olandasursa: gsp.ro

Comentarii