Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo nu mai e Dinamo care a fost la începutul campionatului!

  "Cred ca va fi un meci frumos, poate egal. Dinamo nu mai e Dinamo care a fost, nici jucatorilor care au venit nu le va fi usor, dar se vede ca s-au intarit. Au luat jucatori cu nume si cred ca va fi un meci echilibrat, posibil egal, a spus Dan Petrescu pentru digi sport


Fanii lui Dinamo din "Peluza Cătălin Hîldan" au făcut un apel cu o zi înaintea derby-ului, solicitând să nu fie aruncate obiecte în teren.

"APEL IMPORTANT! NU ARUNCAȚI CU NICIUN OBIECT ÎN TEREN!

Cei care aruncă vor fi scoși din peluză !!!

Noi vă promitem că nu va lipsi spectacolul din peluză, dar orice mișcare greșită ne va costa o amendă pe care tot noi o vom plăti!", a transmis PCH.


Trebuie să dăm totul, dacă se poate 101%. Nu putem şti acum şansele, în fotbal e foarte greu să faci pronosticuri. Una este ce e pe hârtie şi altceva e ce vedem pe teren. a explicat Dario Bonetti.


Sergiu Hanca, optimist înainte de derby!

"Cred că Bonetti este cel mai bun transfer al lui Dinamo. El este omul potrivit la locul potrivit! Cu jucătorii buni pe care i-a primit, cred că pot să facă o echipă care să intre în play-off, chiar dacă puțini le dau șanse”, a spus Sergiu Hanca, la Prosport.


Foto: Facebook @FCDinamoOfficial

Comentarii