Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu mai e Dinamo care a fost la începutul campionatului!

 



 "Cred ca va fi un meci frumos, poate egal. Dinamo nu mai e Dinamo care a fost, nici jucatorilor care au venit nu le va fi usor, dar se vede ca s-au intarit. Au luat jucatori cu nume si cred ca va fi un meci echilibrat, posibil egal, a spus Dan Petrescu pentru digi sport


Fanii lui Dinamo din "Peluza Cătălin Hîldan" au făcut un apel cu o zi înaintea derby-ului, solicitând să nu fie aruncate obiecte în teren.

"APEL IMPORTANT! NU ARUNCAȚI CU NICIUN OBIECT ÎN TEREN!

Cei care aruncă vor fi scoși din peluză !!!

Noi vă promitem că nu va lipsi spectacolul din peluză, dar orice mișcare greșită ne va costa o amendă pe care tot noi o vom plăti!", a transmis PCH.


Trebuie să dăm totul, dacă se poate 101%. Nu putem şti acum şansele, în fotbal e foarte greu să faci pronosticuri. Una este ce e pe hârtie şi altceva e ce vedem pe teren. a explicat Dario Bonetti.


Sergiu Hanca, optimist înainte de derby!

"Cred că Bonetti este cel mai bun transfer al lui Dinamo. El este omul potrivit la locul potrivit! Cu jucătorii buni pe care i-a primit, cred că pot să facă o echipă care să intre în play-off, chiar dacă puțini le dau șanse”, a spus Sergiu Hanca, la Prosport.


Foto: Facebook @FCDinamoOfficial

Comentarii