Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


EXCLUSIV | Saeid Heidarirad: "Nu ne vom teme de nimeni! Ii vom face pe ei să se teamă de noi!"

 
Saeid Heidarirad este cu siguranță cel mai iubit jucator al echipei. În programul său încărcat (antrenamente,meciuri) și-a făcut timp sa ne răspundă la câteva întrebări. 

-Spune-ne povestea ta! Cum ai început acest sport?

S.H. -  Am început handbalul la liceu, aveam 16 ani jumătate. Am fost foarte motivat , a fost ca un vis pentru mine, iar acum totul este perfect!

-In general numerele de pe tricou au o semnificație, o poveste. Cum ai ales numărul 23? 

S.H.- În acel moment era numărul portarului meu preferat. A început sa îmi placa acum 10-11 ani, l-am luat, iar acum este al meu!

-Tocmai ati câștigat meciul cu Kielce, una dintre echipele favorite pentru a merge la Final4. Ce simți legat de aceasta reușită imensă?

S.H.- Am câștigat, nu se aștepta nimeni. O sa muncim și o sa muncim și o sa muncim pentru a câștiga tot mai multe meciuri. Pentru noi e mult mai ușor sa câștigăm alături de fani, deoarece prin atmosfera din sala ne fac sa ne simțim mult mai puternici. 

-Ce simți când o sală întreagă îți strigă numele? 

S.H.- Chiar nu pot descrie acest sentiment. Este ceva special pentru mine și nu știu cum sa explic. Ma strigă! Ma fac sa ma simt puternic. Fără voi mi-ar fi foarte greu!

-Cum a fost primul joc alături de suporteri, după tot acest timp?

S.H.- Ne-a fost foarte dor. Am crescut cu toții împreună: noi, fanii și echipa! După aproape 2 ani cu sala goala am fost foarte fericit sa îi revăd. Am fost mult mai motivați alături de ei și mergem înainte tot împreună! 

-Sunt multe schimbări în echipă, schimbări bune! Crezi ca se poate și mai mult decât ați realizat deja? 

S.H.- Nu cred ca sunt multe schimbări, câțiva jucători și antrenorul. Suntem tot Dinamo, suntem împreună și muncim mult mult si vom lupta întotdeauna pentru țelurile noastre. Cu siguranță vom fi o echipa foarte bună! 

- Crezi ca Dinamo inspiră teama în Champions League? 

S.H.- In familia Dinamo putem cu siguranță sa arătăm la ce nivel suntem, deci nu ne vom teme de nimeni! Ii vom face pe ei sa se teama de noi. Vom lupta, cu siguranță pentru noi, pentru club, pentru aceasta mare familie.

- Te vezi jucând pentru alta echipa din România?

S.H.- Nu m-am gandit niciodată la asta.. Nu ma vad la nicio altă echipă. Am crescut cu Dinamo. Atâta timp cât joc în România, joc doar la Dinamo. Sunt dinamovist pentru totdeauna! 

Astăzi este sărbătoare în familia Dinamo.  Saeid împlinește 31 de ani.

Happy birthday King!!!Maine Dulăii vor juca meciul mult așteptat în compania celor de la PSG. 

 "Ne dorim această victorie!" 

Hai, Dinamo!


Interviu realizat: Andreea Georgiana Cocian

Comentarii