Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Lista cu jucători a lui Mircea Rednic este una îndrăzneață

 „Puriul” bifează al cincilea mandat la clubul său de suflet, iar astăzi urmează să conducă primul antrenament alături de noii săi elevi.

Fanii din programul DDB, sunt de părere ca Mircea Rednic este soluția cea mai viabila în acest moment pentru Dinamo. Cei din conducerea programului DDB spun ca declinul lui Dinamo a început după ce Rednic a plecat de la Dinamo. 


Lista lui Mircea Rednic cu jucătorii care vrea sa-i aducă la Dinamo este una foarte curajoasa, cu fotbaliști care au avut cote uriașe pe Transfermarkt .

Sursele GSP susțin că primul transfer pe care Dinamo îl va realiza după revenirea lui Rednic este acela al fundașului dreapta Ayrton Mboko. În vârstă de 23 de ani și cu o înălțime de 1,87 m, este belgian de origini congoleze. Mboko este liber de contract de la începutul lunii septembrie.

Mircea Rednic are și o variantă de rezervă, în cazul în care transferul lui Mboko pică. Este vorba despre Luis Pedro Cavanda (30 de ani), belgian și el cu origini congoleze. Cavanda este liber de contract din mai 2020.


Un alt nume de pe lista „Puriului” este fundașul central Joris Gnagnon (24 de ani), frate cu Harlem Gnohere. 

Comentarii