Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, cu tot ce aliniază în teren, în doi sau trei ani, se va bate la campionat

 
Antrenorul ceh a plecat din ”Ștefan cel Mare” în iulie, din cauza situației financiare de la club, care nici nu putea legitima jucători în acea perioadă.

Dusan Uhrin se gândește să revină la Dinamo. „Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, dar dacă mă sună, poate mă întorc”, a spus Dusan Uhrin, potrivit Playsport.


Ieri am discutat cu domnul Iuliu Murșan, căruia îi mulțumesc că a vrut să-mi ofere posibilitatea să antrenez la Dinamo. Am coloană vertebrală, mi-a dat cuvântul. Întâi primează discuțiile cu Gaz Metan și, în funcție de ce sa întâmpla la negocieri, voi vedea dacă mai discut cu Dinamo.


Îmi doresc să ajung la Dinamo, am lucrat cu 60-70% dintre jucători. Dinamo, cu tot ce aliniază în teren, în doi sau trei ani, se va bate la campionat. Dacă va putea ține de jucători”, a spus Poenaru la ProX.Foto: Sport Pictures

Comentarii