Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Daca varianta Mircea Rednic pica, Mureșan a menționat ca exista și un plan b

 
Suporterii dinamovisti nu se așteptau la un un asemenea rezultat cu Craiova. Din informațiile playsport.ro este vorba despre o revenire a lui Mircea Rednic, sau discuția finala se va purta maine intre cele doua părți. 

Pretențiile lui Rednic pentru a prelua echipa sunt ca vrea sa preia echipa în pauza competiționala, mentioneza playsport.ro. Dinamo a purtat o discuție cu 3 antrenori, cu Bergodi a căzut pista pentru ca el a cerut o prima de instalare și totuși s-a făcut rost de acești bani, dar Bergodi a cerut sa-l aducă și pe Renzo Rossi , au spus bine, poți sa-l iei și pe el, noi nu avem nevoie de el, nu ne permitem sa-l luam, însa plătește-l din salariul tău și în momentul acela a căzut tot. 


Ilie Poenaru, a fost și el o opțiune, dar antrenorul și-a dat cuvântul la Gaz Metan. S-a mai speculat ca a fost ofertat și Adi Mutu, dar și acolo a căzut varianta pentru ca a cerut sa vina cu colaboratorii săi. Iar colaboratorii săi ar costa undeva pe la 10.000 de euro.


Muresan a confirmat ca maine se va purta discuția finala cu Rednic. Întrebat în emisiunea live de pe playsport.ro dacă este Rednic un antrenor pretențios, a spus ca nu crede ca este și ca profesional va cere niște lucruri, dar ca vor vedea sa se ajungă la o înțelegere. Mureșan a mai specificat ca se vor lua măsuri și sancțiuni împotriva jucătorilor dacă nu ne revenim. O sa mai aducem unu, doi jucători, dar trebuie sa-i determinam pe cei acum din lot sa-și ridice nivelul și sa produca mai mult fotbal.Mureșan a mai spus un lucru important, ca nu știe dacă se vor aduce jucători mai multi acum și ca se va aștepta pauza de iarna și de vara. Daca varianta Mircea Rednic pica, Mureșan a menționat ca exista și un plan b, dar el spera sa se înțeleagă cu Mircea Rednic și sa preia echipa. Nu am avut discuții cu Rednic în privința a ce jucători își dorește, în schimb maine se vor purta discuții. Planul B este de pe aceasta lista.  


sursa foto: gsp.ro

Comentarii