Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Iuliu Mureșan anunță noi transferuri: „Un mijlocaș și un atacant"

 


 Italianul nu vrea să renunțe la Dinamo și a intrat în concediu medical, cred eu caz unic în Romania, cel putin eu nu am auzit ca la o echipa de talia lui Dinamo când un antrenor simte ca o sa fie demis, sa     intre imediat în concediu medical, poate pe la echipele astea mai mici sa existe cazuri asemănătoare de care nu am auzit. Oricum părerea mea este ca Bonetti își poate prelungii concediul medical pana la 90 de zile, după care intra în comisie. Cel putin asa era înainte, acum nu știu cum mai sta treaba, dacă sunteți mai actualizați pe cunoștințe de genul asta, scrieți în comentarii.

Iuliu Mureșan recunoaște interesul și pentru Adrian Mutu, dar pe lista lui Dinamo sunt mai multi antrenori.

Iuliu Mureșan anunță că doi jucători ar putea semna cu Dinamo cât mai curând. "Ne trebuie un atacant, și un mijlocaș, ne mai trebuie poate, deși avem și un fundaș, a declarat Iuliu Mureșan la ProSport Live.


sursa foto: gsp.ro


Comentarii