Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Iuliu Mureșan anunță noi transferuri: „Un mijlocaș și un atacant"

 


 Italianul nu vrea să renunțe la Dinamo și a intrat în concediu medical, cred eu caz unic în Romania, cel putin eu nu am auzit ca la o echipa de talia lui Dinamo când un antrenor simte ca o sa fie demis, sa     intre imediat în concediu medical, poate pe la echipele astea mai mici sa existe cazuri asemănătoare de care nu am auzit. Oricum părerea mea este ca Bonetti își poate prelungii concediul medical pana la 90 de zile, după care intra în comisie. Cel putin asa era înainte, acum nu știu cum mai sta treaba, dacă sunteți mai actualizați pe cunoștințe de genul asta, scrieți în comentarii.

Iuliu Mureșan recunoaște interesul și pentru Adrian Mutu, dar pe lista lui Dinamo sunt mai multi antrenori.

Iuliu Mureșan anunță că doi jucători ar putea semna cu Dinamo cât mai curând. "Ne trebuie un atacant, și un mijlocaș, ne mai trebuie poate, deși avem și un fundaș, a declarat Iuliu Mureșan la ProSport Live.


sursa foto: gsp.ro


Comentarii