Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cu cine negociaza Dinamo postul de antrenor

 În așteptarea despărțirii oficiale de Dario Bonetti, Mircea Rednic se află la București și negociază cu Nicolae Badea.

„Puriul” e dispus să treacă peste vechile diferende cu Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo. Întâlnirea cu Nicolae Badea va fi crucială în decizia lui Rednic de a reveni, sau nu, la Dinamo, mentioneaza cei de la gsp.ro


Sursele ProSport susțin că în primă fază ”Puriul” a refuzat să revină în Ștefan cel Mare, fiind nesigur de situația financiară de la clubul său de suflet.


Costin Ionuț Amzar, contract până în 2027


Fundașul stânga Costin Ionuț Amzar a semnat prelungirea raporturilor contractuale cu Dinamo București până în vara anului 2027, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului, anunta pagina de Facebook oficiala FC DINAMO BUCURESTI.


Filip va executa sancțiunea pentru abaterea mai gravă, astfel că va fi suspendat pentru două meciuri și va avea de plătit o amendă în valoare de 2.900 lei. Fundașul va reveni la derby-ul cu CSU Craiova.


Dinamo se vede nevoită să scoată din vistierie 10.000 de lei anunta gsp.ro


sursa foto: gsp.ro


Comentarii