Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






La Dinamo, după atâta timp, este, în sfârșit, un pic de liniște

 





Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri și se e activă pe piața transferurilor. Dario Bonetti va avea în sfârșit soluții în alcătuirea echipei de start. 

 Arbitrului Istvan Kovacs, cavaler al fluierului de 37 de ani, va arbitra Derby-ul dintre fcsb si Dinamo Bucuresti și va fi ajutat la linii de Ovidiu Artene și de Vasile Marinescu, precizeaza prosport.ro

Meciurile din 16-imile Cupei se joacă într-o singură manșă, pe terenul celei mai slab cotate. Partidele sunt programate pe 22 septembrie, de la ora 16.40, cu excepția celor care vor fi televizate. anunță prosport.ro


Ripensia Timișoara - Dinamo 


Într-un derby nu există favorită. Mă bucur că m-am întors, sunt acasă și am onoarea să încep cu acest derby. Cu siguranță toate biletele noastre vor fi vândute, va fi un derby în adevăratul sens al cuvântului", a spus Torje, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.



PENTRU TOȚI CEI CARE IUBIM DINAMO

Și n-am uitat “cine suntem”! 

Dinamo se află în punctul în care trebuie în pauza competițională. Avem jucători la loturile naționale. Am deblocat transferurile. Au venit jucători de care Dario avea atâta nevoie! Patru au fost deja prezentați, iar mâine le vom spune “bun venit”, oficial, altor 4, într-o conferință de presă. (Ora 15:30) Torje, Matei, Nica, Popa, Iliev, Itu, Ivanovski și Țîră se antrenează alături de colegi la Săftica. Procesul de insolvență decurge conform planului. La Dinamo, după atâta timp, este, în sfârșit, un pic de liniște. Pașii făcuți au fost cei corecți, așa că evoluția lucrurilor ne dă încredere! 

Cum am ajuns în acest punct!? 

Simplu! DDB, conducerea clubului, echipa și staff-ul ne-am făcut cu toții treaba! Este singura cale prin care putem scoate Dinamo la lumină. Împreună, uniți și responsabili, colaborând strâns unii cu ceilalți, vom rezista oricărei piedici care ne iese în cale. Dinamo va fi salvat! La Dinamo vor veni și sponsorii de care are nevoie! Dinamo va avea și investitorul pe care îl merită un club sănătos, profesionist și curat! 

Mulțumim tuturor pentru implicare! 

Mai sunt 5 zile rămase până la următorul meci din campionat. Sunt zile de care trebuie să profităm toți, pentru ca Dinamo să se prezinte impecabil. 

CE AVEM DE FĂCUT

Doar 2500 de bilete rămase în peluză. Casele din Ștefan cel Mare sunt deschise, zilnic, între orele 13:00 și 18:00. Trebuie să le dăm cât mai repede și eventual să cerem suplimentarea, vom răspunde cu același fair-play în retur!

Peste 25.000 de bilete virtuale au dispărut deja! Nu vă e “dor” de un SOLD OUT!? Clubul are mare nevoie de el, iar noi avem puterea să îl facem în aceste 5 zile! 

Intră și cumpără câte bilete poți! 

https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/

Unul, două, 10, nu contează, esențial este să ne implicăm cât mai mulți dintre cei care citim acest mesaj! 

DOAR ÎMPREUNĂ, NU UITAȚI! 

Suporteri, conducere, echipă și staff. 

DINAMO TREBUIE SĂ REDEVINĂ MARE, anunta una ditre paginile de Facebook a programului DDB (Program Doar Dinamo București).



sursa foto: gsp.ro

Comentarii