Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Suporterii au tras clubul din ghearele morții

 



Ioan Andone: "Eu cred că binele lui Dinamo în momentul de faţă este să vină Mircea Rednic!"

"Câinii" speră să dea lovitura și să-l convingă pe Mircea Rednic să vină și să antreneze echipa. Ioan Andone, fost tehnician în Ștefan cel Mare, e de părere că o eventuală venire a lui Rednic ar fi de bun augur pentru club.

"Eu sper ca Mircea Rednic să meargă acolo. Are foarte multă experienţă, a fost de multe ori la Dinamo şi cunoaşte foarte bine clubul. Dacă se va duce, e clar că pentru Dinamo va fi cel mai mare câştig." a spus Ioan Andone, pentru Realitatea Sportivă.


Binecuvântare sau blestem!? 

MEREU PE DRUMURI PENTRU DINAMO

Auzim, constant, în media, oameni indicând lucruri care pot salva clubul. Exemple: “Stadion nou”. “Venirea cuiva pe o funcție sau alta”. “Sponsori”. “Investitori”. Etc. 

Auzim, constant, în media, oameni care specifică nume, indicându-i drept “salvatori”. Nu exemplificăm aici, lesne de înțeles motivele. 

Până una alta însă, singura șansă REALĂ a lui Dinamo sunt suporterii lui! Suporterii au tras clubul din ghearele morții, virându-i în conturi peste 2 mil €, suporterii au îndepărtat iresponsabilii spanioli de la butoane, suporterii păstrează în continuare Dinamo pe linia de plutire, sacrificiul lor continuu asigurând trecerea prin insolvență fără probleme, cel puțin până în momentul de față. Când clubul a avut nevoie de noi, noi am răspuns “PREZENT” fără regrete! 

Și tot suporterii suntem cei care ne susținem clubul pe stadioane și pe arenele lumii! 



Astăzi ne vom încuraja echipa de fotbal în meciul din Cupă, la Timișoara, precum și echipa de handbal, în Champions League, la Paris! 

Ultrașii noștri și-au împărțit drumurile, încă o dată, a câta oară!?, pentru DINAMO! 

În Banat și în Franța, ultrașii vor face joncțiunea cu frați din țară (și) sau din diaspora. Suporterii, atât de huliți, nu au abandonat, nu abandonează și nu vom abandona Dinamo vreodată! Indiferent de vremuri, de rezultate sau de josnicia unor atacuri, ne vom îndeplini menirea, fără rezerve, în continuare! 

Dinamo e BINECUVÂNTARE pentru noi, nu blestem! 

MEREU ALĂTURI DE VOI! 

La Timișoara, pe Marte sau la Paris, nu contează: 

LUPTAȚI DIN ADÂNCUL INIMII, CÂINILOR, menționează într-un comunicat pe pagina lor de Facebook a Programului Doar Dinamo București. 



sursa foto: gsp.ro

Comentarii