Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Suporterii au tras clubul din ghearele morții

 Ioan Andone: "Eu cred că binele lui Dinamo în momentul de faţă este să vină Mircea Rednic!"

"Câinii" speră să dea lovitura și să-l convingă pe Mircea Rednic să vină și să antreneze echipa. Ioan Andone, fost tehnician în Ștefan cel Mare, e de părere că o eventuală venire a lui Rednic ar fi de bun augur pentru club.

"Eu sper ca Mircea Rednic să meargă acolo. Are foarte multă experienţă, a fost de multe ori la Dinamo şi cunoaşte foarte bine clubul. Dacă se va duce, e clar că pentru Dinamo va fi cel mai mare câştig." a spus Ioan Andone, pentru Realitatea Sportivă.


Binecuvântare sau blestem!? 

MEREU PE DRUMURI PENTRU DINAMO

Auzim, constant, în media, oameni indicând lucruri care pot salva clubul. Exemple: “Stadion nou”. “Venirea cuiva pe o funcție sau alta”. “Sponsori”. “Investitori”. Etc. 

Auzim, constant, în media, oameni care specifică nume, indicându-i drept “salvatori”. Nu exemplificăm aici, lesne de înțeles motivele. 

Până una alta însă, singura șansă REALĂ a lui Dinamo sunt suporterii lui! Suporterii au tras clubul din ghearele morții, virându-i în conturi peste 2 mil €, suporterii au îndepărtat iresponsabilii spanioli de la butoane, suporterii păstrează în continuare Dinamo pe linia de plutire, sacrificiul lor continuu asigurând trecerea prin insolvență fără probleme, cel puțin până în momentul de față. Când clubul a avut nevoie de noi, noi am răspuns “PREZENT” fără regrete! 

Și tot suporterii suntem cei care ne susținem clubul pe stadioane și pe arenele lumii! Astăzi ne vom încuraja echipa de fotbal în meciul din Cupă, la Timișoara, precum și echipa de handbal, în Champions League, la Paris! 

Ultrașii noștri și-au împărțit drumurile, încă o dată, a câta oară!?, pentru DINAMO! 

În Banat și în Franța, ultrașii vor face joncțiunea cu frați din țară (și) sau din diaspora. Suporterii, atât de huliți, nu au abandonat, nu abandonează și nu vom abandona Dinamo vreodată! Indiferent de vremuri, de rezultate sau de josnicia unor atacuri, ne vom îndeplini menirea, fără rezerve, în continuare! 

Dinamo e BINECUVÂNTARE pentru noi, nu blestem! 

MEREU ALĂTURI DE VOI! 

La Timișoara, pe Marte sau la Paris, nu contează: 

LUPTAȚI DIN ADÂNCUL INIMII, CÂINILOR, menționează într-un comunicat pe pagina lor de Facebook a Programului Doar Dinamo București. sursa foto: gsp.ro

Comentarii