Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Sorescu mai aproape să rămână la Dinamo, decât să plece

 


Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri dictată de FIFA și acum vrea să rezolve cât mai repede problemele de lot. 

 Acum, gruparea din Ștefan cel Mare nu mai este obligată să-l vândă pe Sorescu și ar putea cere un preț mai mare mentioneaza Iuliu Mureșan pentru Digi Sport. 


Iuliu Mureșan da asigurari ca  Deian Sorescu nu va pleca la Legia Varșovia, tocmai pentru că oferta nu este una favorabilă pentru club.


Din informațiile Gazetei, conducerea clubului din Ștefan cel Mare a ridicat ștacheta la 1,5 milioane de euro pentru Sorescu. „În acest moment, situația financiară a clubului nu mai este atât de critică. A plecat Paul Anton, nu vrem să-l pierdem și pe Sorescu.


Tratativele cu Legia Varșovia au picat, potrivit președintelui Iuliu Mureșan. „Nu a oferit o sumă care să ne satisfacă și care să ne rezolve problemele”, a declarat oficialul, la ProX. 


Foto: Sport Pictures

Comentarii