Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mircea Rednic, e singurul care poate să ajute

 Mircea Rednic (59 de ani) este ridicat în slăvi de Adrian Porumboiu, fostul său patron. „De Rednic poți spune orice, dar nu că nu e antrenor foarte bun, priceput. Lui Rednic nu-i găsești hibe în ceea ce privește calitatea profesională de antrenor. Dacă se duce acolo, e de respectat, că se duce la greu, într-o zonă fără frișcă, produse proaspete, nici zer n-a mai rămas la Dinamo. Se duce într-o zonă mai mult decât crepusculară, în cel mai negativ sens posibil. E de apreciat. Rednic este un nume și un antrenor foarte bun.; a declarat Adrian Porumboiu, conform GSP Live.


„Greșește. El pentru Dinamo trebuie să accepte situația. El este singurul dintre foștii mari jucători ai lui Dinamo care poate să ajute. Andone e ieșit din circuit. Nu e greu de lucrat cu el, e un antrenor foarte bun.


El poate aduce jucători foarte buni, cu salarii de 4-5 mii de euro. Important e ca echipa sa evite retrogradarea”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii