Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Iuliu Mureşan anunţă o revenire a unui jucator la Dinamo

 

"Gabi Torje a fost lovit la genunchi, la ligament. A fost o inflamaţie, cu un pic de lichid, care s-a răspândit. Acum s-a antrenat foarte bine şi probabil va putea să fie folosit în meciul următor”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Playsport.


Mureșan a mai spus un lucru important, ca nu știe dacă se vor aduce jucători mai multi acum și ca se va aștepta pauza de iarna și de vara. Daca varianta Mircea Rednic pica, Mureșan a menționat ca exista și un plan b, dar el spera sa se înțeleagă cu Mircea Rednic și sa preia echipa. Nu am avut discuții cu Rednic în privința a ce jucători își dorește, în schimb miercuri se vor purta discuții. 


Captură  foto Digi Sport

Comentarii