Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ce amenda a primit Dinamo și suspendarea lui Filip

 




Costin Ionuț Amzar, contract până în 2027

Fundașul stânga Costin Ionuț Amzar a semnat prelungirea raporturilor contractuale cu Dinamo București până în vara anului 2027, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului, anunta pagina de Facebook oficiala FC DINAMO BUCURESTI.



 Filip va executa sancțiunea pentru abaterea mai gravă, astfel că va fi suspendat pentru două meciuri și va avea de plătit o amendă în valoare de 2.900 lei. Fundașul va reveni la derby-ul cu CSU Craiova.

Dinamo se vede nevoită să scoată din vistierie 10.000 de lei anunta gsp.ro


Iuliu Mureșan, a anuntat că Sorin Colceag (49 de ani) va antrena echipa în următoarele etape. "Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag." anunta digisport.ro

Stafful este format din trei antrenori licențiați UEFA Pro. Pe lângă Sorin Colceag și Iulian Mihăescu îl mai avem pe Iulian Matei, și el licențiat UEFA Pro, care era la centrul de copii și juniori. 



sursa foto: gsp.ro

Comentarii