Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ce-si doreste tehnicianul Mircea Rednic de la Dinamo

 


Tehnicianul Mircea Rednic si-l dorește pe Ionel Dănciulescu ca director sportiv, asta este una din condițiile care le-a pus pentru a a semna cu Dinamo, anunta sport.ro

Negocierile dintre Dinamo și Mircea Rednic s-au intensificat pe finalul acestei săptămâni, asa ca orice este posibil. 


Cei de la Fanatick anunța ca Andre Pinto s-a înțeles cu Dinamo. Acum vom vedea zilele astea cât de adevărata este aceasta știre, sau rămâne la stagiul de un zvon fals. 


Pagina oficiala a Programului Doar Dinamo București a anunțat ieri ca se mândrește suporterii din program DDB. Mai jos aveti comunicatul lor: 


"CU AȘA SUPORTERI, Dinamo nu va muri niciodată!

La ultima întâlnire cu Bonetti, înainte de despărțirea sa de Dinamo, acesta a fost întrebat de mai multe ori dacă el personal are nevoie de ceva. De fiecare dată a răspuns cu nevoile pe care le are echipa. 

Nevoia unui teren de antrenament, deoarece gazonul de la Săftica este foarte deteriorat și jucătorii riscă accidentări. 

A mai spus că mingile pe care le avem sunt insuficiente pentru antrenament. 

Băieții din DDB Brașov, DDB Constanța, DDB Prahova și alte grupuri de suporteri au început să se intereseze de mingile oficiale ”Select”, folosite în Liga 1. Astăzi, suporterii au făcut plata pentru 30 de mingi. În total 10.000 lei. 

Cineva a pus banii și acum se strâng pe mai multe grupuri. 

Printre mesajele care au apărut pe grupurile DDB, cel al lui Adrian Zaharia, a ieșit în evidență. Acesta câștigase o tombolă a biletelor, organizată de DDB Brașov, prin care se oferea o vizită la Săftica. 

Iată mesajul lui Adrian: 

”Băiatul meu de 8 ani a primit cadou o eșarfă, un fular (ambele de la Tyson. șoferul lui Dinamo) și de la jucători o minge cu semnăturile unora dintre ei, când a fost în baza de la Săftica. Le-a primit cu ochii în lacrimi de bucurie. 

Azi, cu mândria de a fi câine, dar și cu lacrimi de tristețe în ochi pentru situația echipei, voi plăti contravaloarea unei mingi pentru clubul iubit. Nu cred sa fie suporteri în toată lumea asta care să facă astfel de sacrificii pentru clubul lor. SUNTEMM UNICI. Suntem suporteri din mentalitate, nu din rezultate! Ajutam numele Dinamo fiecare cum putem. Acum e momentul să strângem rândurile și să..."le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!"

Merită citit și răspunsul altui câine, Cătălin Sacalov:

”Suporterii lui DINAMO se nasc, nu se fac, ca la altii... Eu m-am nascut cand DINAMO rupea Europa, dar cei mai adevarati suporteri sunt cei de astazi, născuți după 2007, care cred in DINAMO fara sa fi vazut si trait momentele de glorie. 

Imi dau lacrimile cand vad copii, care tin cu DINAMO. Ei sunt adevaratii suporteri.”

După înfrângerea dureroasă de duminică, câinii din DDB București au răspuns într-un mod impresionant. Au prelungit cardul Elite până în 2023. Un mod extraordinar de a demonstra că IUBIM FĂRĂ REGRETE DINAMO și rămânem alături, indiferent de rezultate."


Comentarii