Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Cine o sa lipsească de la Dinamo, în următorul meci

 Sorin Colceag, antrenorul intermimar al lui Dinamo, a analizat evoluția propriilor elevi și a fost mulțumit de prestația acestora contra Ripensiei Timișoara.

Unicul gol al meciului de pe stadionul "Dan Păltinișanu" a fost marcat de Cosmin Matei, în minutul 36, când a trimis bine cu capul din interiorul careului.

Din informațiile Gazetei, Pinto nu este luat în calcul de antrenorul Sorin Colceag din cauza lipsei pregătirii fizice. Acesta nu va fi în lot la meciul cu oltenii și sunt slabe șanse să joace și cu UTA, etapa viitoare. Acesta ar avea nevoie de două săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea și a a fi apt de joc.
Comentarii