Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cine o sa lipsească de la Dinamo, în următorul meci

 Sorin Colceag, antrenorul intermimar al lui Dinamo, a analizat evoluția propriilor elevi și a fost mulțumit de prestația acestora contra Ripensiei Timișoara.

Unicul gol al meciului de pe stadionul "Dan Păltinișanu" a fost marcat de Cosmin Matei, în minutul 36, când a trimis bine cu capul din interiorul careului.

Din informațiile Gazetei, Pinto nu este luat în calcul de antrenorul Sorin Colceag din cauza lipsei pregătirii fizice. Acesta nu va fi în lot la meciul cu oltenii și sunt slabe șanse să joace și cu UTA, etapa viitoare. Acesta ar avea nevoie de două săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea și a a fi apt de joc.
Comentarii