Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Suntem convinși că vor veni și rezultatele pe care le așteptăm, în curând

 
Iuliu Mureșan, președintele grupării Dinamo”, a anunțat că Sorin Colceag  va pregăti echipa de acum înainte.

”Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund”, a spus Mureșan, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag.Costin Ionuț Amzar, contract până în 2027


Fundașul stânga Costin Ionuț Amzar a semnat prelungirea raporturilor contractuale cu Dinamo București până în vara anului 2027, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului, anunta pagina de Facebook oficiala FC DINAMO BUCURESTI.ACESTEA SUNT VICTORII PENTRU DINAMO ACUM

Dinamo a plătit astăzi, 15 septembrie, integral, salarii pentru echipă și staff, inclusiv staff-ul echipei a doua & CCJ. 

Personalul administrativ și-a primit salariile, tot integral, în urmă cu 10 zile. 

Acestea sunt adevăratele victorii pentru Dinamo acum, din păcate! Plata salariilor înseamnă că Dinamo poate merge mai departe, încă o lună, în liniște. 

Urmează deplasarea de la Timișoara, din Cupă, care va trebui efectuată cu avionul. Alte zeci de mii de Euro! Facturile la utilități nu sunt deloc mici, nici ele. 

SĂ NU UITĂM NICI O SECUNDĂ LUPTA ADEVĂRATĂ PE CARE O DUCEM

Trebuie să oferim suport conducerii! Să lăsăm oamenii să își facă treaba, așa cum știu ei mai bine! Trebuie să ia deciziile pe care le consideră oportune, pentru că oamenii din conducere știu cel mai bine cum stau lucrurile în cadrul clubului! 

Fără presiune inutilă, dar cu înțelegere și suport, suntem convinși că vor veni și rezultatele pe care le așteptăm, în curând. 

Să ne asigurăm că Dinamo poate merge, zi de zi, mai departe! 

Clubul a pus astăzi în vânzare biletele pentru meciul cu Botoșani. 

https://www.bilete.ro/fc-dinamo-fc-botosani-casa-liga-1

Ne vedem cu toții pe stadion, duminică! 

TREBUIE SĂ REZISTĂM, DACĂ VREM SĂ EXISTĂM, a precizat pagina de Facebook Program Doar Dinamo Bucureștisursa foto: gsp.ro

Comentarii