Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mircea Rednic este dispus sa revina la Dinamo

 

Doi foști campioni cu echipa roș-albă,  îl vor pe Rednic înapoi

„ Mircea Rednic este o soluţie pentru Dinamo pentru că el a ajutat Dinamo.Trebuie să îi dai frâiele, să-i dai hăţurile în mână, să preia echipa și să-i dai timp. Eu am încredere în el. O să ajute și financiar, ştie să motiveze jucătorii. Dar îi trebuie timp. Echipa e derutată, nu are moral", a spus Giani Kiriță la TV Telekom Sport.


Nea Mircea întotdeauna a vrut să antreneze Dinamo. N-ar fi la prima revenire, nu? Dacă vine să antreneze, atunci să o facă bine şi să scoată Dinamo din acestă situaţie -Marius Niculae, mentioneaza cei de la gsp.ro pe site. Chemat la negocieri de Nicolae Badea, săptămâna trecută, Mircea Rednic anunță că este dispus să revină pe banca alb-roșiilor


- Domnul Rednic, sunteți dispus să preluați Dinamo?


- Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta și vom discuta serios, să vedem ce vor atunci vorbim. Cu domnul Badea am vorbit generalități. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură.

- Nu e un risc pentru un antrenor cu cariera dumneavoastră să preia Dinamo, aflată în pericol de retrogradare?

- E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuții să preiau o echipă în situația asta în România, a spus Mircea Rednic pentru gsp.roDISCUȚIILE NOASTRE PREFERATE

Să nu uităm că venim după 3-0 cu Farul, 0-2 cu FC Argeș și doar 6-0 cu FCSB. Exact așa, pentru că puteau fi 7-8 goluri, fără ca DINAMO să tragă un șut pe poartă. 

Botoșani nu are istorie, însă are bani și stabilitate, așa că e pe locul 2 în campionat. Au bătut Craiova şi CFR. Din cauza unor iresponsabili, noi suntem în insolvență și abia putem plăti salarii. Prezentul este, însă, cel care trebuie înfruntat și istoria ne ajută, pentru că mereu vom fi “cineva” în luptele noastre. 

Golurile cu Botoşani au venit pe fondul unei erori de marcaj și a unui penalty. 

Dinamo a jucat fară Sorescu și Filip. 

Cu ei pe teren, credem că Dinamo va arăta OK. Torje, Iliev, Itu și Ivanovski au adus fiecare plusul pe care îl așteptam. Nici Ehmann nu s-a mișcat rău, păcat că Răuță va sta în meciul următor din campionat. Nica și Matei sperăm să se recupereze cât mai repede. Vine și Andre Pinto, cel mai probabil. 

Cu pregătirea fizică sunt în continuare probleme și e greu să lucrezi tactic când nu poți alinia același 11 două meciuri la rând. Bine că am deblocat transferurile, altfel nu ştim cu cine jucam! 

Însă Dinamo va începe să adune puncte în curând. În iarnă se va trage linie, vor pleca cei care nu reușesc să ridice nivelul echipei și vor veni alții. Echipa va începe să joace un fotbal mai aproape de ce e firesc să joace Dinamo. 

Sunteți de acord cu ce am scris noi aici!? Unii da, alții nu, proporția chiar nu contează, vorbim despre fotbal, despre Dinamo, vorbim despre viața care merge mai departe, în definitiv. 

Ce contează, cu adevărat, e asta! 

Acasă, la terasă, pe stadion și (sau) pe Internet, în deplin acord unii cu alții sau în contradictoriu, zilnic avem discuții despre Dinamo. 

ÎNSEAMNĂ CĂ EXISTĂM, CÂINILOR!

ÎNSEAMNĂ CĂ DINAMO NU A DISPĂRUT

Joi mergem la Timișoara! 

Vă așteptăm pe toți în programul care ține clubul în viață:

https://www.programddb.ro/inrolare

Donații se pot face aici: 

https://www.programddb.ro/doneaza

Dacă noi ne oprim, se oprește și drumul lui Dinamo, negreșit. 

NOI ÎNSĂ NE VOM SCOATE CLUBUL LA LUMINĂ, se arata intr-un comunicat al Programului Doar Dinamo Bucureștisursa foto: gsp.ro


Comentarii