Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic este dispus sa revina la Dinamo

 





Doi foști campioni cu echipa roș-albă,  îl vor pe Rednic înapoi

„ Mircea Rednic este o soluţie pentru Dinamo pentru că el a ajutat Dinamo.Trebuie să îi dai frâiele, să-i dai hăţurile în mână, să preia echipa și să-i dai timp. Eu am încredere în el. O să ajute și financiar, ştie să motiveze jucătorii. Dar îi trebuie timp. Echipa e derutată, nu are moral", a spus Giani Kiriță la TV Telekom Sport.


Nea Mircea întotdeauna a vrut să antreneze Dinamo. N-ar fi la prima revenire, nu? Dacă vine să antreneze, atunci să o facă bine şi să scoată Dinamo din acestă situaţie -Marius Niculae, mentioneaza cei de la gsp.ro pe site. 



Chemat la negocieri de Nicolae Badea, săptămâna trecută, Mircea Rednic anunță că este dispus să revină pe banca alb-roșiilor


- Domnul Rednic, sunteți dispus să preluați Dinamo?


- Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta și vom discuta serios, să vedem ce vor atunci vorbim. Cu domnul Badea am vorbit generalități. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură.

- Nu e un risc pentru un antrenor cu cariera dumneavoastră să preia Dinamo, aflată în pericol de retrogradare?

- E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuții să preiau o echipă în situația asta în România, a spus Mircea Rednic pentru gsp.ro



DISCUȚIILE NOASTRE PREFERATE

Să nu uităm că venim după 3-0 cu Farul, 0-2 cu FC Argeș și doar 6-0 cu FCSB. Exact așa, pentru că puteau fi 7-8 goluri, fără ca DINAMO să tragă un șut pe poartă. 

Botoșani nu are istorie, însă are bani și stabilitate, așa că e pe locul 2 în campionat. Au bătut Craiova şi CFR. Din cauza unor iresponsabili, noi suntem în insolvență și abia putem plăti salarii. Prezentul este, însă, cel care trebuie înfruntat și istoria ne ajută, pentru că mereu vom fi “cineva” în luptele noastre. 

Golurile cu Botoşani au venit pe fondul unei erori de marcaj și a unui penalty. 

Dinamo a jucat fară Sorescu și Filip. 

Cu ei pe teren, credem că Dinamo va arăta OK. Torje, Iliev, Itu și Ivanovski au adus fiecare plusul pe care îl așteptam. Nici Ehmann nu s-a mișcat rău, păcat că Răuță va sta în meciul următor din campionat. Nica și Matei sperăm să se recupereze cât mai repede. Vine și Andre Pinto, cel mai probabil. 

Cu pregătirea fizică sunt în continuare probleme și e greu să lucrezi tactic când nu poți alinia același 11 două meciuri la rând. Bine că am deblocat transferurile, altfel nu ştim cu cine jucam! 

Însă Dinamo va începe să adune puncte în curând. În iarnă se va trage linie, vor pleca cei care nu reușesc să ridice nivelul echipei și vor veni alții. Echipa va începe să joace un fotbal mai aproape de ce e firesc să joace Dinamo. 

Sunteți de acord cu ce am scris noi aici!? Unii da, alții nu, proporția chiar nu contează, vorbim despre fotbal, despre Dinamo, vorbim despre viața care merge mai departe, în definitiv. 

Ce contează, cu adevărat, e asta! 

Acasă, la terasă, pe stadion și (sau) pe Internet, în deplin acord unii cu alții sau în contradictoriu, zilnic avem discuții despre Dinamo. 

ÎNSEAMNĂ CĂ EXISTĂM, CÂINILOR!

ÎNSEAMNĂ CĂ DINAMO NU A DISPĂRUT

Joi mergem la Timișoara! 

Vă așteptăm pe toți în programul care ține clubul în viață:

https://www.programddb.ro/inrolare

Donații se pot face aici: 

https://www.programddb.ro/doneaza

Dacă noi ne oprim, se oprește și drumul lui Dinamo, negreșit. 

NOI ÎNSĂ NE VOM SCOATE CLUBUL LA LUMINĂ, se arata intr-un comunicat al Programului Doar Dinamo București



sursa foto: gsp.ro


Comentarii