Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Cum poate Dinamo sa aibă antrenor pe banca tehnica, chiar dacă Dario Bonetti nu reziliază contractul

 


Bonetti e deja istorie și singura speranță e legată acum de capacitatea viitorului antrenor de a scoate clubul din această criză profundă. Favorit e Mircea Rednic

Dinamo s-a despărțit recent de Dario Bonetti, deși nu și în acte, iar antrenor interimar la echipă a venit Sorin Colceag.

Dario Bonetti se află în Italia, dar nici până la această oră nu a acceptat să semneze rezilierea contractului pe cale amiabilă cu echipa din „Ștefan cel Mare”.


Vasile Miriuță, a venit cu o modalitate prin care clubul Dinamo București poate sa-și pună antrenor, chiar dacă Dario Bonetti ezita sa semneze rezilierea contractului. 

"Dinamo a jucat bine a doua repriză cu Botoșani, chiar mi-a plăcut, iar jucătorii care au venit, după ce se vor pune la punct, nu vor avea probleme de a rămâne în Divizia A. Important e să-și pună cât mai rapid un antrenor. Poate să-l pună pe Mircea Rednic director tehnic. Are licență, poate sta pe bancă. Are experiență, tot timpul a ținut cu Dinamo și cred că e potrivit", a spus Miriuță, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii