Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum poate Dinamo sa aibă antrenor pe banca tehnica, chiar dacă Dario Bonetti nu reziliază contractul

 


Bonetti e deja istorie și singura speranță e legată acum de capacitatea viitorului antrenor de a scoate clubul din această criză profundă. Favorit e Mircea Rednic

Dinamo s-a despărțit recent de Dario Bonetti, deși nu și în acte, iar antrenor interimar la echipă a venit Sorin Colceag.

Dario Bonetti se află în Italia, dar nici până la această oră nu a acceptat să semneze rezilierea contractului pe cale amiabilă cu echipa din „Ștefan cel Mare”.


Vasile Miriuță, a venit cu o modalitate prin care clubul Dinamo București poate sa-și pună antrenor, chiar dacă Dario Bonetti ezita sa semneze rezilierea contractului. 

"Dinamo a jucat bine a doua repriză cu Botoșani, chiar mi-a plăcut, iar jucătorii care au venit, după ce se vor pune la punct, nu vor avea probleme de a rămâne în Divizia A. Important e să-și pună cât mai rapid un antrenor. Poate să-l pună pe Mircea Rednic director tehnic. Are licență, poate sta pe bancă. Are experiență, tot timpul a ținut cu Dinamo și cred că e potrivit", a spus Miriuță, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii