Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Andre Pinto, e așteptat să semneze astăzi cu Dinamo

 




UPDATE: OFICIAL. Andre Almeida Pinto la Dinamo București

București, 21 septembrie 2021. Fundașul central portughez Andre Almeida Pinto a semnat astăzi un contract cu Dinamo București până la finalul sezonului competițional 2021-2022, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru. 

Născut pe 5 octombrie 1989 la Vila Nova de Gaia, Andre Almeida Pinto a evoluat ultima oară la Farense, în prima ligă a Portugaliei, 12 meciuri și un gol în sezonul trecut. 

Format la Academia clubului FC Porto, Andre Almeida Pinto a evoluat pentru toate loturile naționale ale Portugaliei, de la U16 la U23, având o selecție și pentru prima reprezentativă, în 2015. 

10 este numărul echipelor la care a evoluat Andre Almeida Pinto în carieră: FC Porto, Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense, Olhanense, Panathinaikos, Braga, Sporting Lisabona, Al-Fateh și Farense. 

4 este numărul cu care Andre Almeida Pinto va juca la Dinamo București. 

4 trofee are Andre Almeida Pinto în palmares, Cupa Portugaliei cu Braga (2016) și 

cu Sporting Lisabona (2019), precum și Cupa Ligii cu Sporting Lisabona (2018, 2019), anunta pagina de Facebook oficialaa lui Dinamo FC DINAMO BUCURESTI.




Stoperul portughez, liber de contract din iulie, a venit pe filiera portugheză a administratorului special Iuliu Mureșan. E la București, a venit azi-noapte. Acum merg cu el la club să semnăm contractul. Ne-am pus de acord, ar trebui să fie doar o formalitate. Dar vedem, până semnează se pot întâmpla lucruri”, a spus Mureșan la GSP Live.

1,94 m măsoară Andre Pinto


Doi foști campioni cu echipa roș-albă,  îl vor pe Rednic înapoi


„ Mircea Rednic este o soluţie pentru Dinamo pentru că el a ajutat Dinamo.Trebuie să îi dai frâiele, să-i dai hăţurile în mână, să preia echipa și să-i dai timp. Eu am încredere în el. O să ajute și financiar, ştie să motiveze jucătorii. Dar îi trebuie timp. Echipa e derutată, nu are moral", a spus Giani Kiriță la TV Telekom Sport.


Nea Mircea întotdeauna a vrut să antreneze Dinamo. N-ar fi la prima revenire, nu? Dacă vine să antreneze, atunci să o facă bine şi să scoată Dinamo din acestă situaţie -Marius Niculae, mentioneaza cei de la gsp.ro pe site. 



Comentarii