Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce fosta glorie dinamovista se autopropune antrenor la Dinamo

 




"Eu cred că dacă nu are responsabilitate şi nu are câteva milioane puse deoparte nu vine. Vrea jucători care să facă diferenţa, Rednic nu o să vină la Dinamo dacă nu se poate bate la titlu. Eu aş veni la Dinamo, pentru că sunt la început de drum, aş putea să îmi risc cariera, toată viaţa mi-am riscat-o şi am atârnat de un fir de aţă. Dar antrenori ca Rednic şi Olăroiu, nu cred că îşi permit să-şi rişte cariera", a declarat Florentin Petre la Pro X.


„Jucătorii lui Dinamo au fost testați săptămână trecută. Nu am avut niciun caz de COVID. Nu ştiu exact ce se va întâmpla înainte de meciul cu Botoşani. Nu ştiu care este procedura. Bineînţeles, este o situaţie îngrijorătoare dacă domnul Bonetti are COVID. Să sperăm că jucătorii sunt sănătoşi şi meciul o să se dispute, Iuliu Mureșan, pentru Fanatik


IUBIM DINAMO FĂRĂ REGRETE

Nimeni nu a spus că va fi ușor. 

Nimeni nu a spus că se vor rezolva integral problemele.

Nimeni nu a spus că toți angajații clubului își vor face treaba perfect.

Nimeni nu a spus că nu vor mai apărea obstacole.

Tot ce a spus DDB a fost că LE VOM DEPĂȘI PE TOATE! 

ÎMPREUNĂ ȘI UNIȚI

Pentru că în viața asta mai avem ceva de făcut! 

SUNTEM TOT AICI, DINAMO! 

Și ne vom bate pentru tine până la capăt! 

Traversăm, din nou, zile un pic mai delicate. Lucrurile la Dinamo nu arată chiar așa cum ne doream. Venim după o înfrângere drastică în campionat. 

Așa, și!? Sâmbătă, 18 septembrie 2021, suntem noi mai puțin CÂINI!? Iubim Dinamo, dar mai cu măsură!? Ne pare rău de ceva din toate câte am investit!? 

EXCLUS! IUBIM DINAMO FĂRĂ REGRETE! 

Noi nu suntem suporteri de vremuri și nici de rezultat! 

HAIDEȚI, CÂINILOR! ECHIPA & STAFF-UL AU MARE NEVOIE DE SUPORTERI, se arata pe pagina de Facebook oficiala a Programului Doar Dinamo București. 


Foto: Sport Pictures

Comentarii