Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce fosta glorie dinamovista se autopropune antrenor la Dinamo

 
"Eu cred că dacă nu are responsabilitate şi nu are câteva milioane puse deoparte nu vine. Vrea jucători care să facă diferenţa, Rednic nu o să vină la Dinamo dacă nu se poate bate la titlu. Eu aş veni la Dinamo, pentru că sunt la început de drum, aş putea să îmi risc cariera, toată viaţa mi-am riscat-o şi am atârnat de un fir de aţă. Dar antrenori ca Rednic şi Olăroiu, nu cred că îşi permit să-şi rişte cariera", a declarat Florentin Petre la Pro X.


„Jucătorii lui Dinamo au fost testați săptămână trecută. Nu am avut niciun caz de COVID. Nu ştiu exact ce se va întâmpla înainte de meciul cu Botoşani. Nu ştiu care este procedura. Bineînţeles, este o situaţie îngrijorătoare dacă domnul Bonetti are COVID. Să sperăm că jucătorii sunt sănătoşi şi meciul o să se dispute, Iuliu Mureșan, pentru Fanatik


IUBIM DINAMO FĂRĂ REGRETE

Nimeni nu a spus că va fi ușor. 

Nimeni nu a spus că se vor rezolva integral problemele.

Nimeni nu a spus că toți angajații clubului își vor face treaba perfect.

Nimeni nu a spus că nu vor mai apărea obstacole.

Tot ce a spus DDB a fost că LE VOM DEPĂȘI PE TOATE! 

ÎMPREUNĂ ȘI UNIȚI

Pentru că în viața asta mai avem ceva de făcut! 

SUNTEM TOT AICI, DINAMO! 

Și ne vom bate pentru tine până la capăt! 

Traversăm, din nou, zile un pic mai delicate. Lucrurile la Dinamo nu arată chiar așa cum ne doream. Venim după o înfrângere drastică în campionat. 

Așa, și!? Sâmbătă, 18 septembrie 2021, suntem noi mai puțin CÂINI!? Iubim Dinamo, dar mai cu măsură!? Ne pare rău de ceva din toate câte am investit!? 

EXCLUS! IUBIM DINAMO FĂRĂ REGRETE! 

Noi nu suntem suporteri de vremuri și nici de rezultat! 

HAIDEȚI, CÂINILOR! ECHIPA & STAFF-UL AU MARE NEVOIE DE SUPORTERI, se arata pe pagina de Facebook oficiala a Programului Doar Dinamo București. 


Foto: Sport Pictures

Comentarii