Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Rednic tot mai puține sanse sa semneze cu Dinamo

 Dinamo a învins-o pe Ripensia Timișoara, scor 1-0, în „16-imile” de finală ale Cupei României. 

Alex Răuță a părăsit terenul accidentat: „Are o contuzie, vom vedea zilele viitoare, sperăm să se refacă în cel mai scurt timp”.

Dinamo va trebui să se descurce în meciul cu Universitatea Craiova fără noul venit Andre Pinto, care nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică și are șnse mari să absenteze și cu UTA.

Dacă negocierile cu Mircea Rednic se vor bloca definitiv, Dinamo va reveni la varianta Cristiano Bergodi. Italianul este dorit de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”. 

Bergodi ar fi dispus să revină în Liga 1. Ultima dată la CS Universitatea Craiova, el a mai negociat cu actuala conducere a lui Dinamo. Ar fi avut chiar un contract pe masă, dar a oferit prea târziu un răspuns, anunta gsp.ro


sursa foto: gsp.ro

Comentarii