Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Primele mutări pe care le face Mircea Rednic la Dinamo!

 


    Muresan a explicat ca și-l dorește pe Mircea Rednic, din mai multe puncte de vedere. Unul este ca a știut mereu sa facă transferuri bune. Adica ca are ochi la jucători buni. Mircea Rednic va beneficia de mana libera la transferuri din partea lui Muresan. Acum toate speranțele dinamovistilor se leagă de Mircea Rednic. Sper ca ultimele rezultate ale lui Dinamo sa nu cântărească în defavoarea lui Dinamo, încât sa sperie pe orice antrenor bun și sa ne refuze. 


”Eu zic nu numai că va dori, dar este și necesar să mai întărim un post-două. Și la iarnă, dar și până atunci avem nevoie de unu sau doi jucători după părerea mea. Nu am discutat cu el încă, dar el va avea responsabilitatea îmbunătățirii lotului.

Cum a dovedit de atâtea ori că se pricepe la transferuri, din partea mea va avea mână liberă”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.


Foto: Sport Pictures

Comentarii