Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo s-a întărit serios înainte de derby-ul cu FCSB

 





Dinamo s-a întărit serios înainte de derby-ul cu FCSB.


Cum ar putea să arate noua echipă a lui Bonetti: Iliev - Nica, Giafer, R. Popa, St. Filip - C. Matei, Răuță, Itu - Torje, Ivanovski, Sorescu, din sursele digi sport.


Dinamo face eforturi pentru a se întări, după ce i s-a ridicat interdicția de a face transferuri

Diferența dintre FCSB și Dinamo nu mai pare atât de mare cum părea în urmă cu zece zile, situația s-a schimbat în fiecare echipă. 


Jucătorii aduși în ultima săptămână de Dinamo vin după perioade în care au jucat mai puțin, însă mulți dintre ei au șanse să fie titularizați încă din derby, din cauza problemelor de efectiv.

Comunicat de presă

Portarul Plamen Iliev, mijlocașul Cătălin Itu și atacanții Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră, transferați în această săptămână la Dinamo București, vor fi prezentați în cadrul unui eveniment de presă, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului, FC DINAMO BUCURESTI. 

Noii jucători dinamoviști vor efectua în această după-amiază, în cantonamentul de la Săftica, prima ședință de pregătire sub comanda antrenorului principal Dario Bonetti. 

În altă ordine de idei, mijlocașul Andrei Florescu va evolua pentru divizionara secundă, Metaloglobus București, până la finalul acestui sezon competițional. 

Iată, în cifre, cariera celor patru jucători transferați în ultimele zile:

PLAMEN ILIEV

Data nașterii: 30 noiembrie 1991

La echipa națională a Bulgariei: 19 selecții

În Liga 1: 93 jocuri

În cupele europene: 33 jocuri

Campion al Bulgariei (2019, 2020, 2021) cu Ludogorets Razgrad

Supercupa Bulgariei (2019, 2021) cu Ludogorets Razgrad

👉 Echipe de club: 

Vidima-Rakovski și Levski Sofia (Bulgaria), FC Botoșani, Astra Giurgiu, Ludogorets Razgrad (Bulgaria)

MIRKO IVANOVSKI

Data nașterii: 31 octombrie 1989

La echipa națională a Macedoniei: 27 selecții / 1 gol

În Liga 1: 59 meciuri / 13 goluri / 7 pase decisive

În cupele europene: 17 jocuri / 1 gol

Campion al Macedoniei cu Makedonija în 2009

Cupa României cu Astra Giurgiu în 2014

Campion al Ungariei cu Videoton în 2015 

👉 Echipe de club: 

Pelister Bitola și Makedonija (Macedonia), Slavia Praga (Cehia), Arka Gdynia (Polonia), Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton (Ungaria), Boluspor (Turcia), Slaven Belupo și Hajduk Split (Croația), Diosgyori (Ungaria)

CĂTĂLIN ITU

Data nașterii: 26 octombrie 1999

Pentru România U21: 4 selecții

În Liga 1: 59 meciuri / 7 goluri / 5 pase decisive

În cupele europene: 6 jocuri

Campion al României cu CFR Cluj (2019, 2020, 2021)

Supercupa României cu CFR Cluj (2020)

Echipe de club: 

👉 Unirea Dej, Academia Hagi, CFR Cluj

CĂTĂLIN ȚÎRĂ

Data nașterii: 18 iunie 1994

Pentru România U21: 3 selecții / 1 gol

În Liga 1: 57 meciuri / 9 goluri / 2 pase decisive

👉 Echipe de club: 

Academia Dinamo, Academia Udinese și Lazio U19 (Italia), Den Haag (Olanda), FC Brașov, Concordia Chiajna, Rapid București, Neftchi Baku (Azerbaidjan), Dunărea Călărași, Juventus București, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul Constanța, Luceafărul Oradea, Episkopi (Grecia), FC Voluntari, Rapid București, Suduva (Lituania)

Evenimentul de presă va fi organizat joi, 9 septembrie 2021, la ora 15:30, la sala de conferințe a stadionului "Dinamo".



sursa foto: gsp.ro


Comentarii