Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lucrările la noul stadion al lui Dinamo, decalate. Ce capacitate va avea stadionul

 






Iuliu Mureșan a specificat ca  noul stadion a lui Dinamo va avea 33.000 de locuri și ca va avea o valoare de 100 de milioane de euro. 

Construcția stadionului s-a decalat pentru ca va începe în vara anului 2022. Răzvan Zăvăleanu, spunea că demolarea vechiului stadion va începe în primăvară, se pare că termenul a fost decalat.

Construcția stadionului va dura între 18 și 24 de luni, potrivit Companiei Naționale de Investiții (CNI).

„Am vorbit cu comandatul clubului sportiv, domnul Ionuț Popa, și cu cineva important din conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Toată lumea m-a asigurat că cel târziu în vară intră buldozerele cu demolarea, că va începe lucrul. Să vedem, eu cred când văd”, a declarat Iuliu Mureșan la GSP Live.



sursa foto: digisport.ro

Comentarii