Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






E dureros s-o spunem, dar ăsta e adevărul. Iubim Dinamo

 



Marius Niculae a vorbit despre situația actuala de la Dinamo si este de părere ca nici Mourinho sau Guardiola nu pot garanta titlul acum la Dinamo! A mai adăugat ca era de așteptat ca Mircea Rednic sa fie alesul conducerii dinamoviste, pentru experiența lui ca antrenor și ca obiectivul lui Dinamo este salvarea de la retrogradare. 



”Era de așteptat, are experiență, știe foarte bine ce echipă preia, pentru că Dinamo nu a fost într-o situație ca asta niciodată în toată istoria. 



Obiectivul în acest sezon e salvarea de la retrogradare. E dureros s-o spunem, dar ăsta e adevărul. Nu mă așteptam niciodată să ia bătaie de la FCSB cu 6 la 0. Nu s-a mai întâmplat niciodată”, a spus Marius Niculae pentru telekomsport.



sursa foto: gsp.ro

Comentarii