Post Top Ad


Importantă e prima victorie, apoi nu ne mai oprim până la iarnă - Rolul lui Badea la Dinamo

 Mircea Rednic a dezvăluit care este rolul lui Nicolae Badea la Dinamo”Domnul Badea completează foarte multe salarii aici, plus DDB-ul care face foarte multe eforturi. Sper să vină și alții, arabii, afganii, toți”, a transmis Mircea Rednic.

”Cred că sunt destui oameni care au bani și vor să investească în sport. Cu Dinamo, nu pierzi dacă investești. Dar nu în situația asta, când nu știi cine ce deține.Nimeni nu vine la o echipă la care nu se vede clar care-s datoriile, care-i palmaresul, sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă”, a spus Mircea Rednic, conform  Digi Sport

Mircea Rednic: "Unii au trecut la echipa a doua, să-și revină"

Antrenorul "câinilor" a dezvăluit că a trimis mai mulți jucători la echipa a doua, după evoluțiile slabe din ultima vreme.

"Eu am răbdare cu unii dintre ei, cu alții nu. Unii au trecut la echipa a doua, să-și revină. Unii s-au obișnuit la echipa mare și la echipa a doua ori joacă cum joacă, ori se dau accidentați. Unii sunt răsfățați și trebuie să înțeleagă că nu mai merge. Dacă la Liga 3 nu arăți că ești mai bun decât ceilalți, nu ai ce să mai cauți la echipa mare.", a declarat Mircea Rednic.

"Orice meci e important pentru noi şi mai ales punctele. Am pierdut puncte şi cu UTA şi cu Rapid, măcar e bine că am condus. Importantă e prima victorie, apoi nu ne mai oprim până la iarnă. Important este să ne salvăm de la retrogradare. Deja echipa e mult mai omogenă, nu voi mai face schimbări. Sper să gestionăm mult mai bine finalurile de meci. La anul probabil echipa va arăta mai bine. Cu unii jucători nu voi mai avea răbdare", a maia firmat Rednic conform  Digi Sport.sursa foto:  Digi Sport

Comentarii