Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni

 


 Iuliu Mureșan a mărturisit ca la sunat pe Danciulescu dar ca acesta a amânat propunerea lui de a se întoarce la Dinamo. Si ca Marius Niculae este un câștig pentru Dinamo  dacă ar semna. ”Dacă vine Dănciulescu, eu m-aș bucura. Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm.


A zis că se gândește, a amânat, avem nevoie de o glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipă”, a declarat Iuliu Mureșan. 

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă.  Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Foto: Sport Pictures

Comentarii