Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni

 


 Iuliu Mureșan a mărturisit ca la sunat pe Danciulescu dar ca acesta a amânat propunerea lui de a se întoarce la Dinamo. Si ca Marius Niculae este un câștig pentru Dinamo  dacă ar semna. ”Dacă vine Dănciulescu, eu m-aș bucura. Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm.


A zis că se gândește, a amânat, avem nevoie de o glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipă”, a declarat Iuliu Mureșan. 

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă.  Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Foto: Sport Pictures

Comentarii