Post Top Ad


I-am transmis sa ma asculte ca vin din spate și vad mai bine jocul

 
Trebuie sa ne ridicam și sa mergem mai departe, Mi-e greu sa analizez, avem oameni care se ocupa de acest lucru și la antrenamente vom discuta, iar de la următorul meci vom încerca sa  eliminam greșelile. 

Ce-mi doresc eu pentru mine e sa joc și sa fiu sănătos și nu contează în ce poziție voi evolua, important e sa-mi fac datoria pe acea poziție.


Am discutat ce era de discutat cu Rednic, era datoria mea sa-mi cer scuze, am făcut o greșeală nu pot da timpul înapoi.

Gabi este un jucător cu experiență și am discutat cu el înainte, știam ca va venii sa ma ajute, iar eu i-am transmis sa ma asculte ca vin din spate și vad mai bine jocul. 


Este o creștere din toate punctele de vedere de la venirea lui Rednic, dar deja este al doilea meci și ar trebui sa ne punem semne de întrebare pentru ca va trebuie sa eliminam greșelile care le facem mai ales pe sfârșit.

E dureros pentru ca muncim, ne zbatem sa ieșim din aceasta situație și doar noi știm cât de greu este. 

Este dureros pentru ca atât eu cât și colegii mei, practicam sportul pentru ca sa fim un exemplu, cu siguranță dacă ar veni mai multa lume, este mai frumos, dar sănătatea e mai presus de toate. 

Sunt îngrijorat de starea lui Răuță, este colegul nostru, de când s-a întâmplat chestia aia m-am gândit doar la el și la pauza am întrebat imediat medicul dacă este în regula, pentru ca este foarte greu sa-ți vezi colegul pe jos în situația care era, a spus Sorescu după meciul cu Rapid.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii