Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






„Puriul” nu-l va păstra

 





Mircea Rednic nu-l păstrează pe Cisse la Dinamo


Cisse, care vine după un sezon slab la Botev Plovdiv, a fost schimbat la pauză și nu l-a impresionat pe Mircea Rednic. Din informațiile GSP, cel mai probabil, „Puriul” nu-l va păstra pe Salif Cisse la Dinamo.

Michel Espinosa, mijlocașul aflat și el în probe la Dinamo, a rămas pe banca de rezerve azi, probabil fiind un acord între el și antrenor. În mod normal, acesta va semna cu Dinamo și ulterior va începe să joace la „câini”.

Comentarii