Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Încă un fotbalist sub comanda lui Mircea Rednic
Rednic aduS în probe și un mijlocaș la închidere.

Michel Espinosa, în probe la Dinamo


Fotbalistul de picior stâng are 1,9 m înălțime și este liber de contract din iulie, când a plecat de la Botev Plovdiv. Crescut la juniorii lui Toulouse, Espinosa a mai jucat în ligile inferioare din Franța (Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavellois, Lyon Duchere) și în Croața, la NK Istra.

250.000 de euroe cota lui Michel Espinosa, potrivit transfermarkt.


Espinosa a ajuns azi în România și azi face o serie de teste medicale, urmând ca Rednic să-l vadă la joc, alături de atacantul Salif Cisse, în amicalul pe care Dinamo îl va juca sâmbătă, cu Petrolul.

2 selecții

are Espinosa, la naționala sub 18 ani a Franței.

3 goluri

în 27 de meciuri a reușit pentru bulgari, în sezonul trecut, anunță gsp.rosursa foto: actu.fr

Comentarii