Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






A fost întocmit „Planul de reorganizare”! - Iubim Dinamo




Veste buna pentru toti dinamovistii, a fost întocmit „Planul de reorganizare”!

Din informațiile PlaySport.ro pe care le-am obținut, în ciuda contestațiilor și termenului dat de instanță pentru judecarea lor (15 noiembrie), administratorul judiciar a întocmit „Planul de reorganizare” și, pe data de 19 octombrie l-a transmis, conform procedurii, către registratura Tribunalului București – Secția VII-a Civilă și Oficiului Național al Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București.

8 noiembrie. Adunarea Generală a Creditorilor votează „Planul de reorganizare”

În aceste condiții, luna noiembrie devine crucială pentru Dinamo. Mai întâi, ziua de 8 noiembrie este foarte importantă, asta deoarece, conform înștiințării RTZ către toți participanții la insolvența SC Dinamo 1948 SA publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvență, la această dată, începând cu ora 9, la sediul administratorului judiciar va avea loc ședința Adunării Generale a Creditorilor- SC Dinamo 1948 SA, prin care se va vota aprobarea „Planului de reorganizare” conceput și propus de RTZ.


15 noimebrie – „Ziua Z”- Judecata contestațiilor + validarea „Planului de reorganizare” de către judecătorul sindic  

„Ziua – Z” la Dinamo este 15 noiembrie, când, la Tribunalul București se vor judeca, pe rând, contestațiile celor cinci creditori formulate împotriva tabelului preliminar al creanțelor și eventuala definitivare a tabelului, apoi validarea de către judecătorul sindic pentru votul pe „Planul de Reorganizare” propus de RTZ și votat de Adunarea Generală a Creditorilor (în ședința din 8 noiembrie).


sursa foto: gsp.ro


Comentarii