Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a pierdut la TAS un nou proces cu un fost jucător

 

Fotbalistul englez, în vârstă de 30 de ani, a fost adus la Dinamo, în ianuarie 2019, de Mircea Rednic. Însă, șederea acestuia în „Ștefan cel Mare” a fost una de scurtă durată, din cauza evoluțiilor nesatisfăcătoare.


Dinamo a pierdut un proces la TAS cu Jordan Mustoe,. 

Acesta a reclamat Dinamo la TAS ca i s-a falsificat semnătură pe contract. 

Dinamo trebuie sa-i plătească jucătorului 50.000 de euro pentru a nu risca depunctarea. 

TAS i-a dat dreptate fundașului lateral și o obligă pe Dinamo să-i plătească suma de 50.000 de euro fotbalistului, după cum anunță Fanatik.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii