Post Top Ad


Mircea Rednic îi ia banderola lui Sorescu

 Mircea Rednic anunță ca lui Sorescu i se va lua banderola de căpitan și ca lui Torje i se va da pentru ca el merita. 


Rednic: "„Torje va fi căpitan, merită! Mi-a plăcut atitudinea lui la întâlnirea pe care am avut-o cu suporterii." 


Mircea Rednic a avut o conferință de presa înainte de derby-ul cu Rapid și spune ca exista câteva probleme de lot la echipa și ca cei transferați o sa prindă lotul de jucători în derby. 

Spune ca atmosfera la echipa este una buna, ca s-au întâlnit jucătorii cu suporterii sa-i motiveze mai mult. Rednic spune ca jucătorii împreună cu el au șansă sa demonstreze ca sunt buni. 


„Avem ceva probleme de lot. Popa s-a accidentat și nu va evolua. Filip a început antrenamentele ieri, e cu semnul întrebării. S-ar putea să fie în lot, vom vedea la antrenament. Iliev a revenit, cei doi jucători noi, Michel și Tomas au primit cartea verde și vor fi în lot.


E un meci important, cu o echipă care vine după un rezultat foarte bun, a făcut un joc foarte bun cu CFR. Va fi un meci dificil. Nu avem multe alternative, vom aborda jocul să câștigăm cele 3 puncte. 


Atmosfera e bună, am avut o întâlnire pozitivă cu suporterii, sper că jucătorii au înțeles mesajul suporterilor, care în primul rând doresc să vadă o atitudine pozitivă pe teren. 


E o șansă pentru mine, pentru jucători, să demonstrăm că avem valoare, că merităm să fim la Dinamo. Știu ce înseamnă un derby pentru suporteri, cu Steaua sau Rapid. Pe cel cu Steaua (n.r. - FCSB) l-am pierdut, acum e o șansă să ne reabilităm în fața suporterilor, conform gsp.ro


Eu sunt de trei săptămâni aici, am prins două jocuri, unul pe care meritam să-l câștigăm (Cu UTA, n.r.), iar la Mediaș am fost bătuși de două execuții extraordinare ale lui Deaconu. 


Ce s-a întâmplat la pauză e un lucru normal (n.r. - contrele cu Deian Sorescu), era normal să am o discuție pe un ton mai ridicat când eram conduși cu 2-0 la pauză. Nu s-a întâmplat să îl strâng de gât, să înjur. Ce m-a deranjat la el e că în momentul în care i-am reproșat că nu vine înapoi, el mi-a vorbit de problemele lui personale, care nu au nicio legătură. Decât să intri și să nu fii la capacitate maximă, concentrat, mai bine nu intri! 


Astăzi au mai făcut doi jucători vizita medicală, dar n-au mai ajuns la Săftica și n-a apărut nicăieri! Nu știu cine sunt, chiar nu îi cunosc.sursa foto: gsp.ro

Comentarii