Post Top Ad


Un singur nume dinamovist a atras atenția în această toamnă

 


Un singur nume dinamovist a atras atenția în această toamnă. Este vorba de puștiul Costin Ionuț Amzar, un stângaci interesant, cu șapte meciuri pentru Dinamo în acest sezon competițional, șase în campionat și unul în Cupa României. Născut la marginea Bucureștiului, unde se termină sectorul 5, Amzăr provine dintr-o familie modestă. Îl cheamă, de fapt, Amzăr, așa cum este trecut în buletin, la fel cum Costel Orac era trecut Oracă în actele de identitate. Sau, un alt exemplu, Ioan Andone, Andonie în acte. 


Costin Ionuţ Amzăr a evoluat anul trecut pentru echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare, în Liga 3, iar în acest sezon a adunat 333 de minute în șase meciuri de campionat pentru Dinamo.

"Idolul meu? Mi-a plăcut Marcelo, dar acum sunt fascinat de Alphonso Davies, de la Bayern Munchen. Și el a plecat de jos, din Ghana... Poate fotbalul european va zâmbi și pentru mine într-o zi. Poate Bundesliga, poate alt campionat, să dea Dumnezeu să fiu sănătos!", spune stângaciul roș-albilor pentru lpf.ro.sursa foto: gsp.ro 

Comentarii