Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un singur nume dinamovist a atras atenția în această toamnă

 


Un singur nume dinamovist a atras atenția în această toamnă. Este vorba de puștiul Costin Ionuț Amzar, un stângaci interesant, cu șapte meciuri pentru Dinamo în acest sezon competițional, șase în campionat și unul în Cupa României. 



Născut la marginea Bucureștiului, unde se termină sectorul 5, Amzăr provine dintr-o familie modestă. Îl cheamă, de fapt, Amzăr, așa cum este trecut în buletin, la fel cum Costel Orac era trecut Oracă în actele de identitate. Sau, un alt exemplu, Ioan Andone, Andonie în acte. 


Costin Ionuţ Amzăr a evoluat anul trecut pentru echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare, în Liga 3, iar în acest sezon a adunat 333 de minute în șase meciuri de campionat pentru Dinamo.

"Idolul meu? Mi-a plăcut Marcelo, dar acum sunt fascinat de Alphonso Davies, de la Bayern Munchen. Și el a plecat de jos, din Ghana... Poate fotbalul european va zâmbi și pentru mine într-o zi. Poate Bundesliga, poate alt campionat, să dea Dumnezeu să fiu sănătos!", spune stângaciul roș-albilor pentru lpf.ro.



sursa foto: gsp.ro 

Comentarii