Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Avem acordul lor, vor semna. Sunt sigur ca putem sa-i integram - Iubim Dinamo

 




"Jucam bine 70 de minute, după care facem greșeli copilărești. S-a pierdut mingea în careul lor, sa te surprindă cu o minge deschisa, în loc sa te retragi, sunt goluri care pot sa fie evitate. Asa greșeli mai ales în ultimele minute, intrai în prelungiri se juca, greșeli copilărești. 

Filip a avut o perioada, a zis ca e ok, ca altfel nu riscam, s-a accidentat și a trebuit sa-l schimb, acum cred ca are ruptura musculara, o luna nu intra. 


Pentru noi este important campionatul în situația actuala, dar astăzi au avut șansa si alți jucători, am jucat cu doi atacanți care i-am lăsat acum patru ani și tot aici i-am găsit și nu au evoluat deloc. E șansa ta măcar sa alergi, dar ei nu aleargă, sunt tineri, nu-i de mirare ca aduc alți jucători. 

Despre Țîră: Bravo lui, asa vreau, asta e reacție, antrenorul nu s-a bazat pe mine, i-am arat ca se poate baza , asta vreau și nu numai de la el și de la ceilalți. 

Va mai veni un fundaș dreapta, nu vedeți ca nu am soluții, în afara de Sorescu, care este mai mult ofensiv decât defensiv, nu am soluții."


Întrebat de cei care o sa vina la Dinamo Mircea Rednic a răspuns: "Avem acordul lor, vor semna, ăștia sunt sigur ca vor veni, o sa beneficiem și de pauza care vine cu echipa națională, sunt sigur ca putem sa-i integram. 

Altfel era situația dacă puteam sa-i folosesc pe cei 6 titulari care mi-au lipsit astăzi," a spus Rednic după meciul din seara asta la digi sport 1


sursa foto: gsp.ro

Comentarii