Post Top Ad


Trei fotbalişti vin la Dinamo Bucureşti: "Atacant, fundaş dreapta şi un mijlocaş"

 
Administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, se teme de perioada următoare, din cauza gazonului din "Ştefan cel Mare", care arată din ce în ce mai rău. Oficialul a dezvăluit că a luat în calcul varianta plecării din "Groapă".Dinamo continua sa-și întărească lotul prin transferuri mai bine gândite, cu contracte bine stabilite pentru a nu ajunge în situațiile în care am fost. 


Contractele vor fi valabile doar până în iarnă, cu posibilitate de prelungire.Trei fotbaliști vin la Dinamo București: "Atacant, fundaș dreapta și un mijlocaș, aceștia au făcut deja vizita medicala și așteaptă sa semneze cu Dinamo. 


Iuliu Mureșan a oferit ultimele detalii: "În afară de cei doi jucători pe care i-am transferat după venirea lui Mircea Rednic, cei care au debutat, Espinosa şi Tomáš Vestenický, o să mai vină un atacant, un fundaș dreapta și poate chiar un mijlocaș. 


Au venit dintre ei, au făcut şi vizita medicală. Probabil că mâine semnăm cu unul dintre ei un contract. Până miercuri cred că îi vom transfera, până joi cel târziu. Vom definitiva lotul până la iarnă, în pauza competițională", a declarat conducătorul din "Ştefan cel Mare" pentru Telekom Sportsursa foto: gsp.ro

Comentarii