Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Trei fotbalişti vin la Dinamo Bucureşti: "Atacant, fundaş dreapta şi un mijlocaş"

 




Administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, se teme de perioada următoare, din cauza gazonului din "Ştefan cel Mare", care arată din ce în ce mai rău. Oficialul a dezvăluit că a luat în calcul varianta plecării din "Groapă".Dinamo continua sa-și întărească lotul prin transferuri mai bine gândite, cu contracte bine stabilite pentru a nu ajunge în situațiile în care am fost. 


Contractele vor fi valabile doar până în iarnă, cu posibilitate de prelungire.Trei fotbaliști vin la Dinamo București: "Atacant, fundaș dreapta și un mijlocaș, aceștia au făcut deja vizita medicala și așteaptă sa semneze cu Dinamo. 


Iuliu Mureșan a oferit ultimele detalii: "În afară de cei doi jucători pe care i-am transferat după venirea lui Mircea Rednic, cei care au debutat, Espinosa şi Tomáš Vestenický, o să mai vină un atacant, un fundaș dreapta și poate chiar un mijlocaș. 


Au venit dintre ei, au făcut şi vizita medicală. Probabil că mâine semnăm cu unul dintre ei un contract. Până miercuri cred că îi vom transfera, până joi cel târziu. Vom definitiva lotul până la iarnă, în pauza competițională", a declarat conducătorul din "Ştefan cel Mare" pentru Telekom Sport



sursa foto: gsp.ro

Comentarii