Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






În momentul când echipa are rezultate pozitive, doi-patru-cinci jucători pot să sară din acea echipă la naționala tarii

 




Nicolae Dică, spune ca în viitorul apropiat din echipa lui Dinamo ar putea sa iasă 4 sau 5 jucători care ar avea șanse chiar și la naționala tarii, dar asta doar dacă echipa își va inbunatatii rezultatele și jucătorii sa dea 100% . 

Dica îl da exemplu pe Sorescu de care spune ca rămâne în vederile selectronului naționalei și ca dacă  el își va inbunatatii jocul la Dinamo ar putea reveni în lotul naționalei României. Dica da de înțeles ca forma slaba a jucătorului Sorescu se datorează și din cauza ca jucătorul nu s-a transferat la momentul oportun, când jucătorul era în forma maxima. 

”E un jucător care a cochetat cu națională, joacă la un club mare din România, Dinamo, dar care nu trece printr-un moment bun acum și nici echipa nu-l ajută în acest moment.Când echipa va avea evoluții bune şi rezultate mai bune decât au avut până acum, cu siguranţă şi el, şi alţi jucători vor creşte în randament.

Nu poţi să câştigi singur un joc, pentru că noi avem un jucător... nici Messi nu poate să ia mingea de la portar, să dribleze 10 inşi, nu, depinzi de colegii tăi şi de asta spun că e important ca echipa să aibă rezultate pozitive.În momentul când echipa are rezultate pozitive, doi-patru-cinci jucători pot să sară din acea echipă.

Orice jucător, nu doar Sorescu, trebuie să înţeleagă că a rămas la Dinamo, trebuie să se antreneze 100% în fiecare zi, să aibă un randament bun şi în următoarea perioadă de transferuri, dacă va juca bine, Dinamo să-l lase să plece.

Dar depinde foarte mult de el, trebuie să fie conştient că atât timp cât a rămas la Dinamo, nu ştiu motivele pentru care a rămas la Dinamo, trebuie să fie conştitent că trebuie să dea totul pentru echipă”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.



sursa foto: gsp.ro

Comentarii