Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Trebuie să vedem la cine renunțăm astăzi - Iubim Dinamo

 „Orice dinamovist și mai ales o asemenea glorie precum Florin Răducioiu este binevenit, dar principala noastră grijă este să ne uităm la cheltuieli. Ar avea loc în organigramă, dar ar trebui să vedem la cine renunțăm astăzi dintre cei care nu performează. Nu a avut loc o discuție decisivă. 


Vreau să transmit că ne uităm cu mare atenție la cheltuieli, la fiecare leu. Facem eforturi incredibile în fiecare lună. 

Astăzi am plătit din nou salariile, de când a început procedura insolvenței salariile sunt la zi și intenționăm să facem lucrul ăsta în continuare. Este evident că ne uităm la fiecare leu, a spus Răzvan Zăvăleanu  conform gsp.ro. 

Comentarii