Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vrea la Dinamo! Un nou transfer la Dinamo?!

 Mircea Rednic vrea sa schimbe din temelii lotul lui Dinamo. Profită de relațiile pe care încă le are în fotbalul belgian și vrea să îl aducă pe Jovan Stojanovic, un mijlocaș ofensiv sârb. Acesta măsoară 1,91 metri și are o tehnică deosebită pentru fizicul lui. Ar veni la Dinamo din postura de jucător liber de contract, informează sursele Gazetei.

Stagiunea trecută a evoluat în 23 de partide pentru Kortrijk, în prima ligă a Belgiei. Nu a izbutit să marcheze niciun gol. În cariera de profesionist, Jovan a marcat 42 goluri și a oferit 16 pase decisive, într-un total de 209 apariții.


sursa foto: transfermarkt.com

Comentarii