Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


E nemulțumit. Iubim Dinamo

 
Deian Sorescu se pare ca este nemulțumit pentru ca nu a fost transferat de la Dinamo, de aici și forma lui mai slaba în meciurile lui Dinamo.


„Deian Sorescu este un jucător foarte bun și important pentru Dinamo. Este căpitanul echipei, traversează o perioadă mai putin bună ca formă. Poate că este nemulțumit pentru că nu a fost transferat.


 Aici este o problemă vis-a-vis de el, a spus Mureşan în Fanatik.

Trebuie să se concentreze şi să joace bine pentru a se transfera în viitoarea fereastră de transferuri."


sursa foto: gsp.ro

Comentarii