Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Încă un transfer la Dinamo!

 



OFICIAL. Nikolaos Kainourgios la Dinamo București

Fotbalistul grec Nikolaos Kainourgios a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook. 

Stângaci, 23 de ani împliniți luna trecută, pe 8 septembrie, Nikolaos Kainourgios poate evolua pe mai multe posturi, fundaș sau mijlocaș de bandă, dar și inter stânga. 

Nikolaos Kainourgios a jucat ultima oară în prima ligă a campionatului belgian pentru Zulte Waregem, 15 meciuri și două goluri în sezonul trecut.  

Fost component al reprezentativei sub 21 de ani a Greciei, Nikolaos Kainourgios și-a început cariera în campionatul elen la Trachones Alimou și a mai evoluat în țara sa natală pentru pentru echipa sub 19 ani a clubului Giannina, Aittitos și Sparti, fiind transferat în vara anului 2019 în Belgia, la Zulte Waregem. 

Noul jucător dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica. 

16 este numărul oficial de joc al lui Nikolaos Kainourgios la Dinamo București, conform paginii oficiale FC DINAMO BUCURESTI. 



sursa foto: Facebook FC Dinamo

Comentarii