Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Există posibilități legale de îndepărtare a acționarilor care nu își fac datoria! Explicația

 O știre care ar trebui sa bucure toată gruparea dinamovista vine din partea lui Răzvan Zăvăleanu omul care tine fraiele în acest moment la Dinamo. 


Pablo Cortacero poate deveni istorie la Dinamo în scurt timp dacă nu-și plătește datoriile și în timpul acesta apare un investitor care sa pună banii pe masa pentru Dinamo. 

Administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, spune că Pablo Cortacero ar putea fi îndepărtat din acționariat dacă nu va investi bani în curând.


„Există posibilități legale de îndepărtare a acționarilor care nu își fac datoria. Dacă mâine vine cineva și discută cu banii pe masă pentru preluarea clubului, există această posibilitate. Vorbim în primul rând despre potența financiară de a plăti datoriile”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Play Sport.sursa foto:  Digi Sport

Comentarii