Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Este puternic, băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist

 Sergiu Hanca, liderul Cracoviei, i-a schițat portretul atacantului Tomas Vestenicky, 25 de ani, ce i-a fost coleg în Polonia, vârful fiind la antrenamente sub comanda lui Mircea Rednic.

„A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții"


„Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni"

„Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist"

„Cu siguranță, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur", a spus Hanca pentru gsp.ro


sursa foito: gsp.ro

Comentarii