Post Top Ad


Ce au declarat Xavi Pascual si Petre Cozma, după victoria lui Dinamo cu Veszprem

 


Dinamo a obținut o victorie memorabilă în Liga Campionilor! „Dulăii” au câștigat cu 31-29 în fața celor de la Veszprem și au acum șanse destul de mari să avanseze în competiție. Principalii marcatori ai partidei au fost Ghionea 7 goluri, Campos 6, pentru Dinamo, respectiv Nenadic 8, pentru Veszprem.

Cu gândul la Marian Cozma, Xavi Pascual a remarcat mai ales jocul extraordinar din prima repriză, atunci când Dinamo a avut și patru goluri avantaj în fața celor de la Veszprem.

„În primul rând, aș vrea să dedic victoria tatălui lui Marian Cozma. Este o zi importantă pentru el! O victorie incredibilă, am bătut una dintre echipele care poate câștiga Liga Campionilor. Echipa a jucat foarte bine, am jucat fantastic în prima repriză.

 E normal că am făcut și greșeli, dar sunt mândru de jucători. Am meritat să câștigăm! Am luptat în toate meciurile și este important că luăm puncte. O să bem o bere în vestiar, mâine este o zi liberă. Ambiția noastră este să câștigăm fiecare meci”, a spus tehnicianul campioanei României.

În următoarea etapă, campioana României va juca în deplasare, cu Flensburg, pe 17 noiembrie, conform prosport.ro.

Tatăl lui Marian Cozma, emoționat după victoria lui Dinamo în meciul Veszprem. „Sunt fericit. M-au încercat sentimente grele. Să vii la un meci, după ce copilul tău a jucat la ambele echipe este foarte greu.

Normal că mi-au dat lacrimile, pentru că oricât aș iubi eu Veszpremul, și îl iubesc, vă dați seama că… nu pot să o iubesc mai mult pe soacră-mea decât pe mama. Vorbesc serios! Eu mereu v-am spus că Marian este plus unu’ pentru Dinamo. Și să îi dea Dumnezeu sănătate acestui antrenor care a venit la noi. Este mare antrenor și vom face mare echipă," conform prosport.ro.

sursa foto: gsp.ro

Comentarii