Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Motivație suplimentară pentru Dinamo

 Jucătorii dinamoviști și membrii staff-ului au primit astăzi salariile pentru luna septembrie. 150.000 de euro au intrat în contul clubului, potrivit Fanatik.

Din informaţiile noastre, 150.000 de euro au intrat în conturile clubului pentru plata salariilor.


Banii la zi aduc un plus de linişte jucătorilor şi staff-ului tehnic de la Dinamo, chiar înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, în care “câinii” speră să rupă şirul confruntărilor fără victorie, care datează de la începutul lunii august.


Foto: Captură Digi Sport

Comentarii