Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Filip a fost propus de către impresari clubului care a promovat recent în prima ligă italiană.


[starttext]





Filip joacă la Dinamo din vara lui 2012 și mai are contract până în vara lui 2018





Filip a fost propus de către impresari clubului care a promovat recent în prima ligă italiană.


Steliano Filip ar putea să joace din sezonul următor împotriva lui Icardi, a lui Dzeko și a lui Higuain! Conform surselor Gazetei, agenții fundaşului stânga de 23 de ani l-au propus la Hellas Verona, echipă nou-promovată în Serie A, şi aşteaptă un răspuns al italienilor până săptămâna viitoare.

Mutarea are şanse destul de mari să se facă, având în vederea relaţia foarte bună pe care Giovanni Becali o are cu clubul peninsular.

În urmă cu câteva luni, Steliano a avut varianta Karabukspor, din prima ligă turcă, dar a ales să mai aştepte în speranţa că va prinde un angajament într-un campionat mai atractiv. Filip mai este urmărit de grecii de la AEK Atena şi de rușii de la Dinamo Moscova.

Anul trecut, când internaționalul român a evoluat la turneul final al Campionatului European, Ionuţ Negoiţă a cerut chiar şi două milioane de euro pentru a-l ceda pe Steliano.

Acum ar fi renunţat la o parte importantă din pretenţiile financiare, mulţumindu-se cu mai puţin de jumătate, undeva în jur de 800.000 de euro.



2
goluri şi 3 pase decisive în 31 de meciuri a reuşit Filip în acest sezon de Liga 1

1.000.000 €
valorează Filip în acest moment, conform transfermarkt.de. Vara trecută era cotat la 1,25 milioane €




sursa: www.gsp.ro
[endtext]



Comentarii