Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ne mai trebuie 5 jucători, soluția nu vine e și un blocaj psihic al jucătorilor, pentru că nu câștigă.

 



Giani Kiriță a recunoscut că se teme de o posibilă retrogradare a lui Dinamo, recunoscând că echipa este cu un picior în groapă și lansând un apel pentru a fi aduși jucători de valoare la club.

Din păcate, nu știm la ce nivel sunt pregătiți jucătorii nou veniți. Nu se vede lunminița de la capătul tunelului, nu vine victoria aia de care ar avea atât de mare nevoie”.

„Soluția nu vine, Mircea Rednic a schimbat, dar nu s-a omogenizat o formulă de joc și e și un blocaj psihic al jucătorilor, pentru că nu câștigă.

Trebuie luat totul de la zero, mai ales acum în pauza echipelor naționale. Dacă nu au calitate și sunt acolo, ce putem face noi din afară”, a mai spus Giani Kiriță, la TV DigiSport.

Mircea Rednic are capacitatea, are experiență, doar că ne mai trebuie 5 jucători de care vorbeam acum. Nu știm cum sunt aceștia care au venit, că încă nu i-am văzut", a spus Giani Kiriță la Fotbal Club.



sursa foto: prosport.ro

Comentarii